Pink/Alo/Đ.M. REKAO MI JE DA MU TREBA VIJAGRA ZA ALEKSANDRU Maja Marinković besna kao ris nakon što je Subotićeva objavila zajedničku fotku sa Pecom 09:09 Vip 0
Alo/Đ.M. ALEKSANDRA OBJAVILA PRVU FOTKU SA PECOM NAKON PREVARE Subotićeva ne skida osmeh sa lica, a evo šta je svima poručila (FOTO) 07:23 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. PLAŠI SE DA NE UĐE U ZADRUGU! Otkriveni pravi razlozi pomirenja Aleksandre Subotić i Pece Raspopovića, sve isplivalo u javnost 10:52 Vip 3
Kurir/Alo/Đ.M. PECA MOLIO ALEKSANDRU DA MU OPROSTI PREVARU Otkriveni novi detalji, biznismen odveo Subotićevu na ovu lokaciju nakon pomirenja 22:05 Vip 2
Kurir/Alo/Đ.M. POMIRILI SE PECA I ALEKSANDRA SUBOTIĆ Starleta biznismenu oprostila prevaru, a evo i na kojoj lokaciji su uhvaćeni zajedno 22:20 Vip 5
Alo/N.K/Đ.M. MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6! Starleta obelodanila sve o raskidu i javno raskrinkala Pecu, a šok izjava o Aleksandri će se prepričavati 17:34 Vip 1
Alo/Olivera Konatar ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Peca iznajmio stan Maji tik do Subotićeve, Marinkovićeva se baškari za sve pare, nastaće opšti haos 07:00 Vip 0
Alo/N.D. POKAZALA TELO Nakon što je muž prevario sa najboljom drugaricom, Aleksandra Subotić pozirala u minijaturnom bikiniju (FOTO) 20:26 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. MAJA ŠUTNULA PECU ZBOG BLONDI? Novi detalji veze Raspopovića i Marinkovićeve 12:25 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. LEMURICA VEĆ DVAPUT UZIMA OCA DECI Dalila žestoko ponizila Maju Marinković, ovakve reči joj niko do sada nije uputio, starleta će izgoreti od besa 14:58 Vip 1
S.Telegraf/Alo/Đ.M. DALILA HOĆE DA OTME PECU OD MAJE Zadrugarka uskoro putuje kod njih na primorje, sve isplanirala do detalja, a razlog će vas šokirati 12:20 Vip 2
Alo/Đ.M. BAŠ SAM SKORO SPAVALA KOD NJIH Dejan Dragojević je predvideo aferu Maje i Pece, izgovorio je ovo, a njena reakcija se i dalje prepričava 09:10 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SPAKOVALI KOFERE NA BRZINU I NAPUSTILI HOTEL Maja Marinković i Peca Raspopović odlaze iz Crne Gore, a evo i gde 15:02 Vip 0
Alo/Đ.M. DRUG TITO JE ISTO BIO STARIJI OD JOVANKE Hit izjava oca Maje Marinković, prvi put javno rekao šta zaista misli o Aleksandri Subotić 10:30 Vip 3
Alo/Đ.M. TO ĆE KUM ODREDITI Taki otvoreno o imenu koje će njegova ćerka odabrala za naslednika, obelodanio i na kojoj lokaciji se trenutno nalaze 08:15 Vip 1
Alo/N.D. PROVOCIRA ALEKSANDRU? Maja Marinković napravila pometnju novim potezom, a evo šta je poručila (FOTO) 22:16 Vip 4
Blic/Alo/Đ.M. SAČEKAO JE ČIM JE SLETELA U CRNU GORU Otkriveni novi detalji odnosa Pece i Maje, ne ispušta je iz vida, a ove plaže obilaze iz samo jednog razloga 14:00 Vip 1
Pink/Alo/Đ.M. BUDI SMIRENA ZBOG SVOJE DECE Prvo javno obraćanje Majinog oca Aleksandri Subotić, otkrio nove detalje i šta mu je rekla kada se desio skandal 10:45 Vip 1
Informer/Alo/Đ.M. NE PLANIRAJU DA SE VRAĆAJU U SRBIJU Otkriveno gde Peca vodi trudnu Maju, uživali su u Crnoj Gori, a leto tek sada može da počne 08:37 Vip 3
Kurir/Alo/Đ.M. LUPALA MU NA VRATA I VRIŠTALA, HAOS U CG!? Skandal u Budvi, Aleksandra pokušala da provali Peci u stan, on nije hteo da joj otvori! 22:40 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1