SODA BIKARBONA ILI PRAŠAK ZA PECIVO? Mislite da JEDNO može zameniti drugo, ali ovo treba da znate! 15:46 Razonoda 0
SUDOPERA ĆE BLISTATI Jednostavan trik za čišćenje koji istovremeno donosi svež miris vašem domu 08:11
NEKA VAŠ PRIBOR ZA JELO ZASIJA Očistite tamne mrlje ovim sastojkom iz kuhinje, biće kao ogledalo! 14:54
OČISTITE ZAGOREO TIGANJ BEZ RIBANJA Posle 5 minuta biće kao nov, niko neće verovati da ste tako lako skinuli mrlje! 19:43
NEKA VAM ŠPORET SA RAVNOM PLOČOM ZASIJA Očistite ga bez ribanja pomoću 2 sastojka koja imate u kuhinji 10:32
PASULJ ĆE BITI GOTOV ZA 50 MINUTA! Stavite kašičicu ovoga u šerpu i skratićete vreme kuvanja, tako rade u restoranu 11:56
SODA BIKARBONA NE ČISTI SVE Možete ozbiljno da ošetite pojedine predmete u kući, budite oprezni 10:17
IMATE LI MINUT? Brzo proverite da li su dobri datumi vašeg praška za pecivo i sode bikarbone - nema greške! 20:20
ČIST I DEZINFIKOVAN TOALET BEZ RIBANJA Sipajte ovu namirnicu u vodokotlić, ukloniće kamenac i uništiti sve bakterije! 11:37
NAPRAVITE SAMI PASTU ZA ZUBE Kad probate ovu domaću, nikada je više nećete kupiti, a imaćete holivudski osmeh 08:02
SPAS KOD URINARNIH INFEKCIJA Evo kako da koristite sodu bikarbonu, ali ljudi sa ovom tegobom moraju da budu oprezni 15:47
ŽENA JE PILA SVAKO JUTRO ČAŠU VODE SA POLA KAŠIČICE SODE BIKARBONE Posle 10 dana bila je oduševljena šta se desilo sa njenim telom 12:22
U čemu je razlika između "čiste" sode bikarbone iz apoteke i one u prodavnici: Stručnjaci dali jasan odgovor 14:19
VEŠ ĆE VAM BITI BEO KAO SNEG Povratite stvarima boju i sjaj pomoću jeftinih sastojaka iz kuhinje 18:16
Zaboravite na skupe šampone: Soda bikarbona je od koristiti za sprečavanje opadanja kose, za brži rast i uklanjanje peruti 20:28
VODA SA SODOM BIKARBONOM JE ČEST SAVET ZA MRŠAVLJENJE, A SME LI DA SE PIJE? Evo šta kažu stručnjaci 10:11
Voda sa sodom bikarbonom je čest savet za mršavljenje, a sme li da se pije? Evo šta kažu stručnjaci 06:23
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEMA VIŠE BESPARICE Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene 22:04