ŽENA SE BUKVALNO PREPOLOVILA Slavna pevačica drastično promenila stil života, kaže da je ova navika je bila ključna 17:06
STRUČNJACI PREPORUČUJU Ove bobice mogu da se izbore sa dijabetesom i kilogramima, konzumirajte ih na 8 načina 19:10
DOBILA SAM ŠEĆER OD NERVIRANJA Verica Rakočević otkriva kako je zbog napetosti i tenzije završila u Urgentnom 10:31
OBAVEZNO SE JAVITE LEKARU AKO IMATE OVE SIMPTOME Često mokrenje, zamagljen vid i umor mogu biti znak najopasnije hronične bolesti 16:51
AKO OSETITE OVO U STOPALIMA, PROVERITE ŠEĆER Prve simptome dijabetesa ljudi obično ne primete, Pripisuju ih umoru i stresu 11:38
MARKO KON JE IMAO 156 KILOGRAMA, PA SMRŠAO 45 Ovo nikako ne konzumira: Jedem po deset ćevapa dnevno 20:47 Vip 0
KOŽA VAS SVRBI, RUKE I NOGE TRNU? Ovo su simptomi podmukle bolesti koju ima više od 800.000 ljudi u Srbiji, nikako ih ne ignorišite 09:38
GENI SU KRIVI Svi ljudi nasleđuju ovih 5 bolesti od svojih roditelja, otkrijte kako da smanjite rizik 17:34
U SRBIJI SE POJAVIO FALSIFIKAT OPASNOG LAŽNOG LEKA Za dijabetes je a žene ga piju da smršaju! U ovoj zemlji masovno završavaju po bolnicama 21:06 Vesti 0
STALNO VAM JE HLADNO? Ako vam se ruke i noge smrzavaju, bez obzira na temperaturu u prostoriji, to može biti znak ozbiljne bolesti 11:39
DIJABETIČAR SA NAJDUŽIM STAŽOM U SRBIJI Otkrivamo koja žena je rekorder u primanju insulina 15:49 Vesti 0
AMERIKANCI ODOBRILI NOVI LEK SLIČAN OZEMPIKU Koristi se u lečenju dijabetesa, ali i za mršavljenje 17:48 Vesti 0
DIJABETES DOBIJAJU I BEBE MLAĐE OD ŠEST MESECI Evo kako da prepoznate simptome bolesti od koje u Srbiji oboleva sve više dece 08:55 Vesti 0
KOŽA VAS SVRBI, RUKE I NOGE TRNU? Ovo su simptomi podmukle bolesti koju ima više od 800.000 ljudi u Srbiji, nikako ih ne ignorišite 08:35
DECA DIJABETIČARI DOBIJAJU BESPLATNE SEZNORE Danica Grujučić istakla neophodnu edukaciju roditelja obolele dece 14:55 Vesti 0
PRVI SIMPTOM OPASNE BOLESTI MOŽE DA SE JAVI POSLE JELA Ako osetite ovo dok ručate, idite kod lekara 09:50
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25