ON JE MEĐU POSLEDNJIMA STIGAO NA SAHRANU U rukama je nosio detalj sa posebnom porukom, ne može da sakrije tugu! 11:47 Vip 0
BROJNE JAVNE LIČNOSTI NA SAHRANI PRVOG MUŽA ZORICE MARKOVIĆ! Stigao brat poznatog glumca, a evo i ko je još tu 11:22 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ STIGLA NA SAHRANU BIVŠEG MUŽA Pevačica uplakana, pojavila se u crnini skrhana od bola! 10:44 Vip 0
BRACA JE IMAO PROBLEME SA JETROM Zorica Marković otkrila kada i gde će biti sahrana njenog prvog muža 20:15 Vip 0
OTAC I BRAT SU ME PUŠKOM JURILI ZBOG NJEGA Ovako je Zorica Marković govorila o prvom mužu koji je danas preminuo 19:15 Vip 0
NISMO SE NADALI DA ĆE TAKO BRZO DA ODE! Zorica Marković za Alo! kroz suze progovorila o bivšem suprugu 19:00 Vip 0
MNOGO MI JE TEŠKO! Pevačica ne može da sakrije bol, evo ko je bio prvi suprug Zorice Marković 18:32 Vip 0
BACILA SAM JE U REKU, A NIJE ZNALA DA PLIVA: Zorica Marković do detalja opisala šta je uradila ljubavnici svog muža 18:15 Vip 0
BABO GLAVATA, LAŽEŠ DA SI OTVORILA KAFANU: Ivan Marinković brutalno izvređao Zoricu Marković, nije birao reči, skandal! 20:00 Vip 0
MUKA MI JE OD TE PRIČE! Zorica Marković brutalno iskrena o Ani Ćurčić, pa joj poslala jasnu poruku 10:26 Vip 0
AKO JE OVO LJUBAV, JA SAM MAJKL DŽEKSON! Pevačica žestoko osudila repera i Mionu: Nije svestan šta ga čeka! 12:31 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ POBESNELA NA POMEN ANE ĆURČIĆ I KAČAVENDE Urnisala Anitu i Matoru, iznela sav prljav veš 22:00 Vip 0
SKANDALOZNO PONAŠANJE NAŠE PEVAČICE Obavila nuždu u javnosti, pa se popela na krov automobila, ljudi gledali u čudu! 10:30 Vip 1
SINOVI ME TERAJU DA SE UDAM: Zorica Marković priznala da je zaljubljena, pa otkrila da li će stati na ludi kamen 10:45 Vip 0
NAJVEĆA ŽELJA BILA MU JE DA NJU UPOZNA: Zorica Marković se bolnim rečima oprostila od Radašina 13:57 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
STIGLA JE STRAŠNA RUSKA OSVETA, PUTIN SE ODMAH OGLASIO: Upotrebili smo novo oružje kao odgovor na američke i britanske rakete! 19:10 Vesti 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57