TRAGIČNA SUDBINA ČUVENOG PERHANA Znate ga iz filma "Dom za vešanje", a legendarni glumac je život okončao na brutalan način 21:07
Alo/Đ.M. RETKO JE VIĐAMO U JAVNOSTI! Ovo je prelepa supruga našeg poznatog glumca, ima veoma retko i moćno ime, a mnogi nisu verovali u njihovu ljubav! 07:35 Razonoda 0
LJUBAVNA PRIČA BATE STOJKOVIĆA Celog života je voleo samo nju, venčali su se u tajnosti, a rastavila ih je gorka sudbina 19:47
Alo/I.G. RANIĆE ME JEDNOG DANA! Andrija Milošević se oglasio, pa pomenuo svoju trudnu devojku! 18:52 Vip 0
Blic/Alo/K.G. DRUGI SU MU KREIRALI ŽIVOT Milan Marić odlučio da progovori, pa otkrio na osnovu čega bira uloge i šta prvo mora da mu se dopadne 18:11 Razonoda 0
Blic/Alo/K.G. SVI LJUDI NOSE OŽILJKE Mima Karadžić otkrio sve o promašenim ljubavima kojih je bilo dosta, iako važi za velikog zavodnika! 21:35 Razonoda 0
MRAČNA STRANA SLAVNOG ČKALJE Zbog njega su glumci odustajali od uloga, a imao je i svoju "crnu listu"! 11:14
ZNATE GA IZ SERIJE "ŽENE SA DEDINJA" I "MJEŠOVITI BRAK" Danas je neprepoznatljiv, potpuno je osedeo, a žene su potpuno poludele za njim! 11:54
Alo/Đ.M. NEŠTO SLIČNO SE DESILO I MOM OCU! Zvezda serije "Crna svadba" Uliks Fehmiu otvoreno o detaljima iz privatnog života koji nisu bili poznati javnosti 07:35 Razonoda 0
Alo/I.G. NISU RAZGOVARALI 15 GODINA! Miki Manojlović je bio u žestokoj svađi sa ovim kolegom, a onda se desilo nešto neočekivano 20:00 Razonoda 0
Alo/I.G. TAJANSTVENA SUPRUGA! Ovako izgleda žena Slavka Štimca koja se vešto krije od očiju javnosti 20:47 Razonoda 0
Alo/I.G. BIKOVIĆ IZAZVAO KOLAPS U SARAJEVU Glumca opkolili pa naskakali na njega, a žene pale u trans 20:20 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. RUSIJA MI DAJE MNOGO! Ivan Bosiljčić otvorio dušu i progovorio o preseljenju u Rusiju, glumac teška srca priznao jednu veoma bitnu stvar 07:35 Razonoda 0
Kurir/Alo/Đ.M. NISAM SILOVAO DANIJELU! Branislav Lečić prvi put progovorio u javnosti nakon skandala, dugo je ćutao, a sada je rešio da otkrije apsolutno sve! 19:45 Razonoda 2
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. TAJ SVET ME JAKO ZANIMA! Miloš Biković progovorio o optužbama da propagira kriminal, a glumac nije mogao ovo da sakrije od javnosti 12:52 Razonoda 0
Alo/Đ.M. OBOŽAVALI STE GA U PORODIČNOM BLAGU Slavni glumac danas ima 75 godina, imao je ozbiljne zdravstvene probleme, a evo kako sada izgleda 08:03 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. OVO UVEK DOLAZI U OBZIR! Evo čega se devojka Andrije Miloševića nikako ne odriče u trudnoći, a i veoma je korisno za bebu! 07:34 Razonoda 0
Blic/Alo/Đ.M. SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU! Miloš Biković prvi put u javnosti sa novom devojkom, bavi se potpuno drugačijim poslom, a izgleda brutalno dobro! 20:52 Razonoda 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
AKO VIDITE OVU DEVOJKU, HITNO ZOVITE POLICIJU Leš njenog momka našli pecaroši, JAKNA MU JE BILA KRVAVA 08:05 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06