BILO JE GORE NEGO ŠTO SU LJUDI MISLILI Milica Kemez otkrila stravične detalje iz braka sa Borom, niko nije slutio da im je odnos bio ovakav! 11:10 Vip 0
"DAJ DA SE JA JAVIM NJIHOVIM MUŽEVIMA" Milica Kemez otkrila kakav sadržaj kriju poruke zbog kojih se razvodi! 08:40 Vip 0
ŽESTOKO PREPUCAVANJE U PROGRAMU UŽIVO Milica i Bora zaratili usred studija, voditelji u šoku! 22:10 Vip 0
"MNOGO SAM TRPELA, NOSIM TRAUME" Milica Kemez konačno otkrila zašto se razvodi od Bore, u emisiji ispričala sve! 18:05 Vip 0
MILICA SLOMLJENA NAKON VESTI O RAZVODU SA BOROM! Ne može da sakrije tugu: Neke odluke moraš preživeti! 23:50 Vip 0
"SASTALI SMO SE SA ADVOKATIMA, RAZVODIMO SE" Nakon što su uhvaćeni zajedno, Bora potvrdio zvaničan kraj! 18:30 Vip 0
MILICA KEMEZ I BORA SANTANA UHVAĆENI ZAJEDNO Pričaju o razvodu, a istina je potpuno drugačija! 17:10 Vip 0
NAKON RAZVODA OKRENULA NOVI LIST Milica Kemez pokazala kako provodi vreme, zbog ovog detalja gore mreže! (FOTO) 12:45 Vip 0
NJEGOVA VERZIJA PRIČE! Bora Santana ogolio dušu o raskidu sa Milicom Kemez i da li je razlog zadrugarka Ena Čolić 22:55 Vip 0
OVO JE PRAVI RAZLOG RAZVODA MILICE I BORE Progovorio o porocima i nasilju, priznao da je kriv, a evo šta će biti sa imovinom! 13:30 Vip 0
MILICA KEMEZ PROGOVORILA O RAZVODU Preko ovoga nije mogla da pređe: "To je nepoštovanje mene!" 16:20 Vip 0
"MNOGO SAM PLAKALA" Milici Kemez hitno pružena lekarska pomoć zbog Borine prevare, potvrdila da im je Ena Čolić rasturila vezu! 21:00 Vip 0
MILICA I BORA SE RAZVODE ZBOG OVE UČESNICE ELITE! Uhvaćeni na delu, on sada konačno progovorio o preljubi, nju svi znate! 10:15 Vip 0
VODITELJI PINKA UPLAKANI NA SAHRANI MATORINE MAJKE Njih dvoje su došli među prvima, ona sve vreme lije suze (VIDEO) 11:58 Vip 0
NOVO OGLAŠAVANJE MILICE KEMEZ UZDRMALO REGION! U jeku priče o razvodu poslala snažnu poruku! 14:50 Vip 1
DOKAZ DA SU BILI ZAJEDNO! U jeku priče da se Bora Santana i Milica Kemez razvode isplivala njegova fotka sa Enom Čolić 21:00 Vip 0
OGLASILA SE MILICA KEMEZ NAKON VESTI O RAZVODU! Bivša zadrugarka u par reči objasnila probleme u braku sa Borom Santanom 15:59 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
OPOZICIONARI PORUčUJU BLOKADERIMA U ZAJEČARU Jako ste se neozbiljno poneli što ste proglasili pobedu sa pola prebrojanih glasova! (FOTO) 23:56 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 9. JUN Finansijski problemi stigli Ovna, Device će imati probleme na poslu 19:28