BORA SANTANA KRENUO PO MLADU LIMUZINOM OD 400.000 EVRA Bivši zadrugar puca od sreće, otkrio detalje pred svadbu 15:45 Vip 0
BIVŠA ZADRUGARKA SE UDAJE ZA VODITELJA Otkrili sve detalje svadbe, evo kada će stati na ludi kamen 08:15 Vip 0
DOBILA SAM PRAVOG MAJMUNA OD BORE ZA ROĐENDAN! Milica Kemez šokirala sve, Santana iskeširao preko 2.000 evra za poklon 22:36 Vip 0
VIŠE NE MOŽE DA SE PRETVARA! Deniz Dejm potvrdila da je jedna ukućanka bila intimna sa Borom Santanom i Filipom Đukićem isto veče! 21:50 Vip 0
SODOMA I GOMORA NA ŠABAČKOM VAŠARU: Vendi zajahala Boru Santanu, Era poslužio kao magnet za evre, a tu je i on! (FOTO) 20:44 Vip 0
ISKEŠIRAO 15.000 Bora Santana se isprsio, evo šta je Milici priredio pred ulazak u Zadrugu 19:00 Vip 0
MILICA I BORA PRIVEDENI U MONTE KARLU! Policija im upala u hotelsku sobu dok su vodili ljubav, Santana zanemeo od šoka 17:05 Vip 0
BORA SANTANA BIO INTIMAN SA TRANDŽOM? Milici Kemez stigao njegov skandalozni snimak uz poruku "On voli muškarce" 19:56 Vip 0
SVI DETALJI SVADBE BORE I MILICE! Otkrili kada će stati na ludi kamen, ali i koliko će biti zvanica! 12:20 Vip 0
PRAVE SVADBU O TUĐEM TROŠKU Milica i Bora odlučili da im veselje drugi finansiraju: Uštedećemo gde god možemo 11:30 Vip 0
Amina Jusović BORA SANTANA OTKRIO SVE O MILIČINOJ TRUDNOĆI Bivši zadrugar ne krije sreću, spomenuo i venčanje! 08:01 Vip 0
Marija Kostić DAO SVOJ SUD Bora Santana progovorio o budućnosti Aleks i Cara, pa javno pohvalio ovog zadrugara 01:20 Vip 0
Alo! BORA SANTANA NIKAD BRUTALNIJE O ZADRUGARIMA Izneo sav Anđelin prljav veš i intimu, a onda raskrinkao Anu i Zvezdana, skandal! 20:00 Vip 0
Alo/E.B. ŠOK! BIVŠA VODITELJKA ZANEMELA OD ŠOKA U EMISIJI Nije mogla da veruje šta su joj priredili, dobila pomračenje i zakukala! (FOTO) 10:15 Vip 0
Alo/E.B. MILICA KEMEZ I BORA SANTANA U ŠOKU ZBOG ONOGA ŠTO IM SE DESILO Ne mogu da veruju, oglasili se i sve javno objavili, van sebe potpuno (FOTO) 18:46 Vip 0
Alo/N.D. OTIŠLI IZ BEOGRADA Nakon što je verio, Bora odveo Milicu na putovanje, evo gde sada borave bivši zadrugari (FOTO) 14:14 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/M.K. MILICA KEMEZ TRUDNA? Bora Santana ovom objavom zagolicao maštu pratioca, ovim se odao? 22:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27