Pink/Alo/E.B. "ĆUTIM DA MI NE BI PAO PLAFON NA GLAVU" Novi ŠOKANTNI detalji o SKANDALU Sanje, Milice i Bore, iznet nikad prljaviji veš, Kemezova zadala UDARAC! 15:49 Vip 0
Alo/M.K. LAŽU OBOJE KAO PSI Milica Kemez besna, nakon što je saznala šta se desilo između Sanje i Bore 00:40 Vip 0
Alo/M.K. SVE SE SAZNALO Milica Kemez rasčlanila Sanju i Boru na činioce, Grujićeva upala u njenu klopku, skandal 00:10 Vip 0
Alo/N.S. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Mensur Ajdarpašić uhvaćen sa ovom bivšom zadrugarkom (FOTO) 07:22 Vip 1
Pink/Alo/N.S. SANJA GRUJIĆ HTELA VEZU SA BOROM? Miilica Kemez razvezala jezik, pa otkrila šok detalje 07:35 Vip 0
Alo/N.S. DA JE ZAKASNILA POLA SATA, UMRLA BI Milica Kemez progovorila o Mirelinom gubitku bebe 12:05 Vip 0
Alo/Đ.M. MILICA KEMEZ ZAVRŠILA NA INFUZIJI Zadrugarku zadesila tragedija, ne može da se oporavi nakon teškog gubitka (FOTO) 10:00 Vip 0
Alo/A.J. BIVŠI ZADRUGARI PRUŽILI PODRŠKU MILJANI Dok se Kulićeva bori za život, oni se javno oglasili: Drži se, jaka si, volim te 11:47 Vip 0
Pink/Alo/A.M. POSLE GODINA PAKLA, SKINULA SAM OKOVE Milica Kemez nakon neočekivanog poljupca Bore i Viki prokomentarisala situaciju i šokirala izjavom 17:00 Vip 1
Espreso/Alo/N.S. POZLILO JOJ NA KONCERTU? Milicu Kemez odmah izveli sa stadiona, Bora pokušao da joj ukaže prvu pomoć 08:59 Vip 0
Alo/N.S. TIME SE BAVE ADVOKATI Milica Kemez nakon teških uvreda Marijane Zonjić, poručila sledeće: O meni ne postoje nikakvi dokazi! 22:50 >> 22:53 Vip 1
Alo/N.S. MILICA UDARILA NA BORINE BIVŠE Oglasila se nakon skandala sa Marijanom Zonjić, nije birala reči 09:49 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NEKA SLUŽI KAO PRIMER DRUGIM MUŠKARCIMA Oglasila se drugarica Teodore Džehverović nakon Anđelovih suza i emotivnog sloma 17:02 Vip 0
Alo/Đ.M. UZELA JE TELEFON I VIDELA SVE Bora javno obelodanio detalje raskida sa Milicom Kemez, zadrugari šokirani 18:13 Vip 0
Alo/A.J. MILICA KEMEZ VARALA BORU Mina Vrbaški raskrinkala zadrugarku, javno obelodanila i koji muškarac je u pitanju 15:25 Vip 0
Pink/Alo/A.M. NISAM IMALA PRILIKE DA STEKNEM LEPE USPOMENE Milica Kemez otkrila sa kim provodi praznične dane, ali i koji su joj planovi za budućnost 15:37 Vip 0
Alo/K.G. MOŽE DA SE UDA Milica Kemez pokazala svoj skriveni talenat, muškarce će ovo da obori s nogu 12:54 Vip 0
Alo/J.J. OVI ISPADI SU SVE NASMEJALI DO SUZA Zadrugari nadmašili sebe: Mima Karadžić je glumica, a Zemlja je ravna ploča 23:00 Vip 0
Alo/Đ.M. POZNAJEM IH MNOGO, UVEK SU MI BILE DOBRE DRUGARICE! Bivši zadrugar šokirao izjavom o prostitutkama, spomenuo i hapšenje Milice Kemez! 10:05 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37