Alo.rs/I.G. BORA PROGOVORIO O ODNOSU SA MILICOM Santana otkrio sve detalje njihovog turbulentnog odnosa i poručio samo jedno! 11:20 Vip 0
Republika/Alo/D.S. NAKON SAZNANJA DA IMA IZRASLINU, POKRENULA MODNU LINIJU Milica Kemez pokretanjem posla skreće misli od činjenice da boluje! 11:00 Vesti 0
Alo/D.S. UPUTILA JE ŽESTOKE REČI BIVŠOJ DRUGARICI Ermina ponovo pominjala Boru i Mirelu, Milica Kemez joj brutalno odgovorila 08:35 Vip 0
Alo/D.S. LAKŠE MI JE DA SEDIM SKRŠTENIH RUKU Milica Kemez potkačila Erminu, a onda se oglasila i Pašovićka! 07:31 Vip 0
Pink/Alo/D.S. NEKA SE ON SAD BORI ZA MENE! Milica Kemez brutalno odbrusila Bori u programu uživo, a evo šta se krije iza njihovog raskida! 23:44 Vip 0
Alo/M.K. SVADBA ILI DEFINITIVNI RASKID?! Večeras u "Narod pita" Milica Kemez i Bora Santana donose konačnu odluku! 18:38 Vip 0
Alo/Đ.M. MONSTRUME, PRIČA SE DA SI SPAVAO SA SESTRAMA KEMEZ! Žestok sukob Sandre i Bore uživo u emisiji, Santana je užasno ponizio gnusnim rečima 08:00 Vip 1
Alo/D.S. JAČE, JAČE Kemezova snimala Miljanu Kulić u liftu, orila se zgrada Pinka, ovo niste videli uživo u programu! (VIDEO) 18:07 Vip 0
Alo.rs/D. I. SVE SI DOBILA NA PATETIKU Milicu Kemez napala gledateljka, ona pobesnela: Ne dirajte me! 09:22 Vip 0
Pink/Alo/D.S. ILI ĆEMO PREĆI NA SLEDEĆI KORAK ILI SE RASTAJEMO! Milica Kemez promenila ploču po pitanju Bore! 23:12 Vip 0
HIT/Alo.rs/D. I. ZLOSTAVLJANJE U HRANITELJSKOJ PORODICI! TERALI JE DA JEDE S PODA, DRŽALI JE U PODRUMU Milica Kemez otkrila stravične detalje iz detinjstva! 14:42 Vip 1
Alo/D.S. POSLE MEDIJSKE BURE, MIR NAŠLA NA OSTROGU Oglasila se Milica Kemez i prikazala do sad neviđeno izdanje (FOTO) 13:24 Vip 4
Pink/Alo/Đ.M. MILICA I BORA SE IPAK POMIRILI! Zadrugari nakon brutalnih uvreda zakopali ratne sekire, pokušali da se sakriju, a evo i gde su uhvaćeni! 16:22 Vip 5
Alo/D.S. MILICA KEMEZ IDE U HAREM?! Bivša zadrugarka zaludela bogatog Arapina, odlazi iz Srbije?! 16:07 Vip 0
Alo.rs/D. I. MILICE, UNAKAZILA SI SE! Kemezovu prozivaju da je uništila lice estetskim korekcijama! 14:40 Vip 1
Pink/Alo/D.S. SVI U ŠOKU, LEPI MIĆA IH RASKRINKAO: NISU NI RASKIDALI! Bivši Zadrugar otkucao Maju i Janjuša, pa opleo po Bori i Milici 21:42 Vip 2
Star/Alo/Đ.M. OTKAZALA SVADBU SA BOROM! Milicu Kemez muva bogati frajer, Santana izgoreo od ljubomore kad je saznao, zadrugarka rešila da se osveti za sve! 09:10 Vip 0
Alo/M.K. SKANDAL TRESE RIJALITI SVET! Bivši zadrugar uhvaćen na gej aplikaciji, detalji isplivali u javnost 09:21 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37