Pink/Đ.M. DOČEKALA JE I TAJ DAN! Milica oprema kuću koju je dobila nakon Zadruge, Kemezova nikad srećnija dok bira nameštaj! (FOTO) 14:22 Vip 0
Alo.rs/M.A. OTIŠLA NA REMONT, PA OBJAVILA S*KSI FOTKE I POKAZALA SILIKONE Milica Kemez gori u kupaćem koji je sama sašila u Zadruzi (FOTO) 16:25 Vip 1
Alo/D.S. MIRELA ME JE MOLILA DA JE ODVOJIM OD BORE! Bivši zadrugar otkrio skandalozne detalje između Santane i sestara Kemez, ovo je prava istina! 14:00 Vip 0
Alo/M.K. SREĆI NEMA KRAJA! Milica Kemez objavila fotografiju i prelepe vesti, zadrugarka konačno može da predahne (FOTO) 18:13 Vip 3
Alo.rs/M.K NOVI IZGLED MILICE KEMEZ OD 3.000 EVRA OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! Pogledajte kako izgleda posle operacije NOSA! 11:29 Vip 5
Alo/Đ.M. NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI! Milica Kemez nakon rijalitija otišla na remont, zadrugarka rešila da ovo promeni na sebi! 23:10 Vip 0
Alo.rs/Nina Denda ALO EKSKLUZIVNO OTKRIVA! OVO SU UČESNICI ZADRUGE 5 Čitave porodice ulaze u rijaliti! 07:30 Vip 6
Alo/Đ.M. ONA KAO DA SEDI I ČEKA OVAKVE SITUACIJE! Mina zanemela kada je saznala da je Filip bio prisan sa Jelenom, Kemezova brutalno isprozvala Pešićevu 14:35 Vip 0
Alo/Đ.M. ORALNO GA ZADOVOLJAVALA! Isplivao eksplicitan snimak Milice Kemez sa bivšim cimerom iz rijalitija, rani radovi rijaliti zvezde šokiraće javnost (VIDEO 18+) 12:24 Vip 0
Alo/Đ.M. ONA JE UPAKOVALA PRIČU O BORI I SVOJOJ SESTRI! Lepi Mića otkrio nove detalje iz života Milice Kemez koje javnost do sada nije znala! 19:31 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. DUGO JE ĆUTAO O OVOME! Vladimir Tomović bez dlake na jeziku progovorio o Nadici i Milici, a iznenadiće vas ono što je rekao o Kemezovoj nakon svega 19:08 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. ONA TO NIJE ZASLUŽILA! Bivša zadrugarka oplela po Milici Kemez, nije štedela reči, a spomenula i Nadicu Zeljković! 16:31 Vip 0
Alo/D.S. MILICA KEMEZ ULOŽILA HONORAR U PRIVATNI BIZNIS! Objavila fotografije novog projekta, pogledajte čime će se baviti! 18:57 Vip 3
Pink/Alo! IPAK NIJE SVE TAKO IDEALNO Milica Kemez progovorila o ponudi Zorice Marković da joj pokloni plac za kuću 07:45 Vip 2
Alo/D.S. MILICA I BORA OPET RASKINULI?! Kemezova poslala Santani stravičnu poruku, posle ovih uvreda nema pomirenja! 15:39 Vip 1
Alo/Đ.M. SLUČAJNO OTKRILA! Milica Kemez ulazi u Zadrugu 5 i to sa drugim muškarcem, ovaj potez je odao?! (FOTO) 17:30 Vip 0
Alo/Đ.M. SVAKA ČAST! Milica Kemez dobija i plac, a ne možete ni da naslutite ko poklanja zadrugarki ono o čemu je najviše sanjala 08:45 Vip 1
Alo.rs/D. I. NISAM SUMNJALA DA SU IMALI ODNOSE, BIO JE PIJAN I DOŠAO JE KOD MIRELE Milica Kemez otkrila sve od Bori i njenoj sestri! 20:10 Vip 1
Srbija Danas/ Alo.rs/D. I. MILICA KEMEZ OTKRILA SVOJE PRAVO IME Stravična životna priča drugoplasirane u "Zadruzi" ledi krv u žilama! 15:00 Vip 3
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37