Alo/Đ.M. UHAPŠEN NAPADAČ NA SNEŽANU DAKIĆ! Udario je voditeljku kamenom u glavu i naneo joj povrede, a evo i koja kazna ga čeka! 09:09 Vip 0
Alo/A.J. UVEK MOŽE SKANDALOZNIJE! Jovana Jeremić ovako pozirala i najavila gošću sa povređenom glavom! 14:30 Vip 4
Alo/J.J. BESKUĆNIK IZ 'LAZE LAZAREVIĆ'! Snežana Dakić progovorila javno o napadu, nije jedina žrtva ovog čoveka! 11:12 Vip 0
Alo/J.J. OTKRIVENO KO JE NAPADAČ SNEŽANE DAKIĆ! Pojavili se kadrovi osumnjičenog, urbani beskućnik! (FOTO) 21:58 Vip 0
Blic/Alo/K.G. FLASTER, GAZA Snežana Dakić prvi put nakon kamenovanja pokazala glavu bez zavoja! (FOTO) 14:55 Vip 0
Alo/K.G. POLICIJA NE ZNA ŠTA ĆE SA NJIM! Snežana Dakić otkrila nove detalje o napadaču koji je gađao kamenom u glavu! 10:13 Vip 0
M.Č / N.K ŠIKLJALA MI JE KRV IZ GLAVE! Eksluzivni Alo! paparaco, Snežana Dakić na previjanju nakon što ju je pogodio nepoznati muškarac! (FOTO) 07:30 Vip 0
Alo/Đ.M. JUTRO NAKON STRAVIČNOG NAPADA! Dakićeva se oglasila i otkrila da i dalje trpi bolove, a evo šta je rekla o napadaču koji je voditeljku udario u glavu! (VIDEO) 12:12 Vip 0
Alo/K.G. OGLASILA SE SNEŽANA DAKIĆ NAKON NAPADA! Voditeljka otkrila zašto je napadač gađao kamenom u glavu! (VIDEO) 21:26 Vip 1
Kurir/ALo/J.J. SNEŽANA DAKIĆ POGOĐENA KAMENOM U GLAVU! Voditeljka hitno prevezena u bolnicu! 20:42 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SNEŽANA VIŠE NIJE VODITELJKA! Dakićeva ostavlja televiziju iza sebe, izabrala je zanimanje budućnosti! 07:18 Vip 1
Alo/J.M. KAKVO TELO! Figuru voditeljke Snežane Dakić bi mnogo mlađe htele, mami uzdahe u uskim helankama za teretanu! 22:30 Vip 0
Alo/J.M. OVO JE MAJKA SNEŽANE DAKIĆ! Prvi put da njenu fotografiju vidimo u javnosti, a evo i koji je povod za susret sa ćerkom! (FOTO) 17:12 Vip 0
Hello/Alo/J.M. SNEŽANA DAKIĆ SE SUSRELA SA OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Od obične, male intervencije do strašne dijagnoze! 22:15 Vip 0
Alo/N.K. MOJ RAZVOD JE MOJA SMRT! Poznata voditeljka prvi put o rastanku sa partnerom: Upoznala sam mu sadašnju suprugu! 07:20 Vip 1
Alo/K.S. REKLI SU MI DA IDEM KUĆI, A MENI U VRATU KRV NE PROTIČE... Poznata voditeljka progovorila o teškoj operaciji, prošla je golgotu! 07:48 Vip 1
Pink/Alo/K.G. JA TO NE MOGU DA PODNESEM! Snežana Dakić bez dlake na jeziku otkrila šta je muči i sa čime ne može da izađe na kraj! 15:19 Vip 0
Alo/Đ.M. OČEVI PROBLEMI, OSKUDICA! Ovo je istina o burnoj prošlosti Snežane Dakić, rešila je da progovori o detaljima koje niko nije znao! 20:25 Vip 0
Blic/Alo/K.G. VODITELJKA ZA DLAKU IZBEGLA MOŽDANI UDAR Snežana Dakić progovorila o mučnoj borbi sa bolešću! 13:59 Vip 0
Alo/D.S. SARA, SNEŽANA I SUZANA ISPRATILE NAŠU MISICU Srpska lepotica otišla u Portoriko, evo kako izgleda devojka koja će nas predstavljati! 15:46 Vip 2
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI NOVI SAVSKI MOST: Biće prilagođen pešacima i biciklistima, evo kada će biti završen! (FOTO) 12:29 Vesti 21
DOKTOR OTKRIO TRIK IZ OPERACIONE SALE Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak 10:26