EDITA SE POMIRILA S BIVŠIM DEČKOM Skinula tetovažu i bacila njegovo cveće na nastupu, a sada usledio šok, otkriveni detalji 07:20 Vip 0
INDI PRIZNALA DA JE SA EDITOM U SVAĐI! Skandal u porodici, javno obelodanila kako je reagovala kada je saznala da je sa Zoranom u vezi 19:58 Vip 0
"SRAMOTA ŠTA RADIŠ, RUŽNO I BESPOTREBNO": Potez Edite Aradinović razbesneo javnost, pokazala bankovni račun 22:41 Vip 0
FATALNA LJUBAV KOJA JU JE PROMENILA Ovo je tajanstveni dečko sa kojim je Edita bila pet godina 14:55 Vip 0
"NATOPLJENA OPIJATIMA, SVAKA ČAST KO MOŽE DA TE..." Karleuša žestoko izvređala Editu Aradinović, skandal neviđenih razmera 11:25 Vip 0
ZALETELA SE NA MENE POD UTICAJEM MNOGIH! Jelena Karleuša imala sukob sa koleginicom, sada otkrila svoje brutalno mišljenje o njoj! 13:30 Vip 0
DRAMA NAŠIH PEVAČICA U POPLAVLJENOM DUBAIJU! Hotel u rasulu, ne znaju šta ih je snašlo, voda prodire u sobe 11:12 Vip 0
VOLEO BIH DA SE EDITA SKINE GOLA I DA ME POLIVA! Đorđe David šokirao izjavom o koleginici, sve izgovorio javno! 18:50 Vip 0
SVAKO VEČE SAM SE POD ĆEBETOM MOLILA BOGU ZA NJU Editin brat je preminuo mlad, a majka se borila sa rakom 17:00 Vip 0
IMAM TRAUME OD PROŠLE VEZE Edita konačno progovorila o ljubavnom životu, otkrila sve: Bio je brz, veza na daljinu... 20:30 Vip 0
POMIRILE SE EDITA I LUNA ĐOGANI! Ovako su govorile o porodicama, a sada prešle preko svega, desio se i susret 12:40 Vip 0
NI KOSU NIJE OPRALA! Edita pravo sa bazena došla na događaj, svi zatečeni njenim izgledom! 07:15 Vip 0
NIJE ME NI POZNAVAO, ALI JE DOŠAO DA ME POSETI U BOLNICI Edita otkrila detalje o Desingerici: Plakala sam zbog njega! 11:00 Vip 0
IMAO JE SAMO 21 KADA JE PREMINUO Indi i Edita imale su rođenog brata, porodična tragedija ostavila je trajne posledice na pevačicu 08:25 Vip 0
REĆI ĆU VAM SVE, ESTRADA JE LAŽ! Naša pevačica šokirala sve, javno se obratila svima i poslala snažnu poruku 09:45 Vip 0
EDITA KONAČNO POKAZALA SVOJE PRAVO LICE! Ovo niko nije očekivao od nje, ljudi gledaju u neverici 06:00 Vip 0
MORA NEKO I RAČUNE DA PLATI! Edita Aradinović šokirala objavom, obratila se pratiocima sa ovim zahtevom 17:38 Vip 0
IDEM VEROVATNO SAD NA OPERACIJU, ŽURIM KOD LEKARA Edita uplašena za zdravstveno stanje, zabrinuta otkrila detalje 22:00 Vip 0
E, OVO SE ZOVE SKAUTING NBA stručnjak došao da gleda talente, pa primetio Editu Aradinović, komentari samo pljušte (VIDEO) 14:10
PEVAČICA TRPI JAKE BOLOVE Oglasila se hitno i otkrila o čemu je reč, u sve umešan i njen bivši! 08:20 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
DOBRA I LOŠA VEST ZA SRBIJU Od maja oni više NE MOGU U EU! A za ovu zonu viza neće biti potrebna 17:49 Vesti 0
OVA NAMIRNICA RAZARA KAMENAC SA SLAVINA, A NIJE NI LIMUN, NI SODA BIKARBONA Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje 18:12