IDEM VEROVATNO SAD NA OPERACIJU, ŽURIM KOD LEKARA Edita uplašena za zdravstveno stanje, zabrinuta otkrila detalje 22:00 Vip 0
E, OVO SE ZOVE SKAUTING NBA stručnjak došao da gleda talente, pa primetio Editu Aradinović, komentari samo pljušte (VIDEO) 14:10
PEVAČICA TRPI JAKE BOLOVE Oglasila se hitno i otkrila o čemu je reč, u sve umešan i njen bivši! 08:20 Vip 0
EDITA ARADINOVIĆ PONOVO ŠOKIRA Novim potezom ostavila sve bez teksta, a tiče se njenog bivšeg 07:15 Vip 0
JEZIČARA SAM, BAŠ JE BILO BEZVEZE: Šok preokret, poznata pevačica uputila javno ove reči Karleuši, čeka se njena reakcija! 20:15 Vip 0
HAOS NA NASTUPU EDITE ARADINOVIĆ Pevačici pao mrak na oči, gađala publiku i izgovorila ove reči 08:00 Vip 1
INDI I EDITA SU BILE TU, NAUČENI SMO DA SE TUČEMO: Blizak rođak pevačica otkrio šokantne detalje, ovo je istina o sestrama! 16:27 Vip 0
KAKVO TELO EDITA IMA Pevačica pokazala izvajane trbušnjake, a preko grudi nikad kraća majica 15:26 Vip 0
TRANSFORMACIJA VEKA Ovako je Edita Aradinović izgledala na prvoj audiciji za Zvezde Granda 17:30 Vip 0
NAKON 13 GODINA POKAZALA PRIRODNU KOSU! Edita objavom ostavila pratioce bez teksta, ovakvu je još nismo videli, a ovo je razlog! 17:10 Vip 0
EDITA SANJALA DA SNIMI DUET SA JELENOM Objavljen javno šok video, fanovi brutalno udaraju na Aradinovićevu nakon prozivki 09:54 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE EDITE ARADINOVIĆ U jeku sukoba sa Karleušom, izustila za Alo! samo jedno, sada je sve jasno 18:00 Vip 0
TO JE JELENA, LIČI NA NJU! Indi bez dlake na jeziku o sukobe njene sestre Edite i Karleuše, poručila samo jedno! 17:35 Vip 0
BAHATA SI! Procurila šokantna privatna prepiska Karleuše i Edite Aradinović, sve tajne iznele na videlo 17:03 Vip 0
TREND OMALOVAŽAVANJA MENE UZEO JE MAHA! Karleuša zagrmela na Editu Aradinović nakon brutalnih reči, evo šta joj je poručila 16:00 Vip 0
NEGATIVNA SAM I TOKSIČNA Edita otvorila dušu, pa progovorila o svojoj mračnoj strani, ovakvu je još niste videli 13:35 Vip 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 30. MAJ Vaga da se čuva lažnih prijatelja, Devica dobija podršku na poslu 19:35