"IMAM 32 KOPČE, 2 OPERACIJE SAM IMALA" Milica Pavlović o stravičnoj saobraćajki, detalji lede krv u žilama! 22:20 Vip 0
VEZIVALA MU JE RUKE I ZAKLJUČAVALA GA U PODRUM Procurela istina o nemajci iz rijalitija koji je obožavala cela Srbija, skandal je uzdrmao svet 21:00
BOSANAC DOBIO "MAČKU U DŽAKU" Primio nepoznatu ženu u u kuću pa kad je video kako izgleda, doživeo životni šok! (VIDEO) 12:12 Razonoda 0
''DOBAR DAN, GOSPOĐO, SAMO DA VAM KAŽEM DA...'' Milena posle 28 godina saznala da je plod zabranjene ljubavi, istina je izašla na videlo! (FOTO) 21:15 Razonoda 0
MEJASA IZ BOSNE SE UDALA NA STARI VAKAT Otišla kod muža u Nemačku, a tamo ju je sačekao životni šok! (VIDEO) 13:35 Razonoda 0
OVAJ MUŠKARAC JE URADIO ODVRATNU STVAR Već tri godine laže sadašnju partnerku, a besna bivša mu preti - komentatori zgroženi! 10:15 Razonoda 0
“OSEĆAO SAM SE KAO DA VIŠE NISAM MUŠKARAC" Motociklista otkriva stravične detalje nesreće u kojoj je ostao bez svoje muškosti 19:00 Razonoda 0
ODVRATNO! NIJE NI SLUTILA ŠTA JOJ NAJBOLJA DRUGARCIA RADI S OCEM A bile su nerazdvojne još od osnovne škole (VIDEO) 18:00 Razonoda 0
GODINAMA JE DOBIJALA POGREŠNU DIJAGNOZU Obožavala je hranu, ali je gutanje bilo noćna mora, nije ni slutila šta se iza toga krije 14:45
UHVATILA SAM DEČKA I MAMU U PREVARI Nisam mogla da dođem sebi od šoka, a savet terapeuta je samo dolio ulje na vatru 09:10
DEVOJKA SAZNALA UŽASNU ISTINU O SVOM POREKLU Roditelji tragali za njom 17 godina, a onda je selfi otkrio HOROR! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
,,POSINAK ŽELI DA VIDI OCA, ALI SAMO DOK JA NISAM U BLIZINI'' Potresna ispovest odbačene maćehe kida dušu! 18:00 Razonoda 0
NIJE DOZVOLJAVALA MAJCI DA JE MAZI U KREVETU Žena ispričala kako izgleda odrastanje uz mentalni poremećaj, želi da svi znaju jedno 09:10
HOROR ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA DEO ZLOGLASNOG KULTA Udali je sa tri godine, prisiljavana da učestvuje u orgijama - a onda se dogodio preokret! 14:00 Razonoda 0
DALA MILIONE DA BI IZGLEDALA KAO KIM KARDAŠIJAN Influenserka uništila sopstveno telo zarad lepote, a zbog jedne korekcije i dalje pati 09:45
"TO SEBI NIKADA NEĆU OPROSTITI" Potresna ispovest našeg rokera o ćerki koja se predozirala: Tukla je majku, deformisala se 09:30 Vip 0
"JEDAN DEO ŽIVOTA NAM JE PROŠAO U PLAKANJU" Pevač ogolio dušu, pa progovorio o teškim trenucima: Alkohol je bio kriv za ponašanje mog oca! 09:06 Vip 0
NJEMU SVI KAŽU "ALAL VERA" Kad je čuo da njegovi unuci mogu da završe u domu, uzeo je stvari u svoje ruke! 20:00 Razonoda 0
"GUŠILI SMO SE, BILI SMO ZAKLJUČANI" Zorica Brunclik u detinjstvu preživela požar: Dolazili su vatrogasci i policija! 07:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0