ŽENA OTKRILA DA JE MUŽ VARAO ŠEST GODINA Kada je videla gole slike u njegovom telefonu smučio joj se život - ali ono najgore tek dolazi! 17:30 Razonoda 0
POTRESNA ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE BIO SA DVE ŽENE ISTOVREMENO Pijan poslao poruku pogrešnoj devojci, ta greška mu je napravila pakao od života! 15:30 Razonoda 0
KONOBARICA DOBILA BAKŠIŠ OD PREKO STO HILJADA DINARA Ali prvo je morala mušteriji da ispuni ovaj NEOBIČAN zahtev! (VIDEO) 16:40 Razonoda 0
,,SAMA SAM I USAMLJENA" Slika uplakane majke je obišla čitav svet, a njene reči su otkrile gorku sudbinu većine majki 21:30
"SVE BOGATSTVO BIH DAO ZA SAT VREMENA RAZGOVORA S NJIM" Popović nikad nije preboleo gubitak ove osobe! 08:20 Vip 0
DEVOJKA NAKON GODINU DANA VEZE OTKRILA UŽASNU ISTINU Dečko beleži sve detalje u telefon - razlog je veoma bizaran! 10:00 Razonoda 0
OTAC MI JE LOMIO KOSTI, SPASILA SAM SE KAD JE UMRO! Stravična ispovest učesnice Elite 8: "Skinuli su me golu..." 20:19 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST MAJKE KOJA JE IZGUBILA TRI SINA Lekari im rekli da ne mogu da imaju mušku decu, a onda ih je BOG POGLEDAO sa neba! (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
MIRSADA IZ BOSNE ROĐENA MAJKA NIJE PREPOZNALA Imao je 10 godina kada je pobegao iz rata, sa 18 zakucao roditeljima na vrata - šok i neverica! (VIDEO) 11:00 Razonoda 0
"IDEM JA SVOJOJ KUĆI DA UMREM" Naša voditeljka se borila za potomstvo, doživela pravi pakao: Nakon operacije samo izgubila dosta krvi! 18:10 Vip 0
ŽELIM DA MOJ SIN UMRE Nekada je bio jak mladić koji se bavio bodibildingom, a sada 11 godina leži nepomičan, trenutak je promenio sve 10:25
MUŽ JE VARAO PREKO 20 GODINA, SA LJUBAVNICOM JE DOBIO I DECU Kada je shvatila sa kim, zanemela je od šoka! 08:00 Razonoda 0
OVO VAM SE NEĆE SVIDETI Konobari koriste ovaj trik sa računom da vas oteraju iz restorana, snimak izazvao burne reakcije na mrežama! 16:30 Razonoda 0
MAJKA JE DALA NEPOZNATOM ČOVEKU U PREVOZU Završila je u sirotištu, ali je sudbina za nju imala druge planove - danas joj je mušterija Kejt Midlton! 14:30 Razonoda 0
VIŠNJA SA ROĐENOM SESTROM NE GOVORI VEĆ 20 GODINA Otvorila dušu o problemu, svi se krste kada čuju priču! 19:40 Razonoda 0
IGNORISALA SVEKRVIN SAVET, PA POSTALA SLUŽAVKA Sada većinu poslova obavlja muž, svojim stavom izazvala burnu raspravu na mrežama! (VIDEO) 10:40 Razonoda 0
"TERAO ME JE DA PIJEM, ZLOSTAVLJAO ME JE PRED PRIJATELJIMA" Andreana Čekić prošla kroz pakao u braku, njene reči kidaju dušu! 08:36 Vip 0
"ZARAŽEN SAM JER IGLA NIJE BILA DEZINFIKOVANA" Naš glumac preživeo pravi pakao: Jetra mi je bila otečena, gubio sam snagu! 14:46 Vip 0
VODITELJKE PRIZNALA ZAŠTO JE KRILA PARTNERA! Bojana otkrila bolan detalj iz svog života, ćutala je godinama o tome 20:45 Vip 0
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA KARLEUŠE! Pop diva obelodanila sve javno, ovaj podatak sigurno niste znali o njoj! 16:48 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0