KARLEUŠA PRIZNALA SVE O NOVOM DEČKU! Progovorila javno i kada je zapravo pukao brak sa Duškom, ovo su krili! 16:06 Vip 1
"JA SAM GEJ, ALI NIKADA NE BIH MENJALA POL" Bojana Pavlović grca u suzama, o njenoj ispovesti bruji region: Otac mi je bio alkoholičar! 10:36 Vip 0
„NJEGOVA SMRT ME JE MNOGO ZABOLELA" Majka još uvek ne može da preboli gubitak sina, od njene priče zastaje knedla u grlu 09:45
PRVI PUT JE IMALA ODNOS NAKON 8 GODINA Nije ni slutila šta će se desiti sa njenim telom, sve se promenilo kada je pogledala dole 19:05
ZALJUBILA SE U STARIJEG I OTIŠLA S NJIM Prvo joj je uzeo pasoš, onda je postala robinja a pravi pakao je tek usledio... 15:00 Razonoda 0
POTRESNA ISPOVEST SEKE IZ SREBRENICE Sva tri muža su je napustila, i to samo zbog jednog jedinog nedostatka - prošla je golgotu! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
"NE ZNAM ZAŠTO SAM POČELA DA SE DROGIRAM" Naša pevačica završila u kandžama poroka, a jednu stvar sebi nikada neće moći da oprosti 14:33 Vip 0
"SVUDA SAM JE VODILA, BILA JE U KOLICIMA" Pevačica se zbog nepokretne sestre povukla sa estrade, njene reči kidaju dušu 13:50 Vip 0
MIRSAD IZ BOSNE PSOVAO KORONU I POLUPAO TELEVIZOR Priča koja se krije iza toga će vas rasplakati! (VIDEO) 10:30 Razonoda 0
"KOŠARKA JE ZA MENE LJUBAV, A NE DA MOJ TATA PLATI DA IGRAM" Toma Panić ogolio svoju dušu, sa ovim olimpijcima je bio cimer! 07:35 Vip 0
"BILA SAM TRI PUTA NOKAUTIRANA" Omiljena glumica otkrila je da jednom zamalo nije umrla i pokazala slomljeni prst 06:30 Vip 0
NAŠEM PEVAČU RODITELJI BILI U ZATVORU, STRIC GA FIZIČKI NAPADAO! Njegova velika ispovest šokirala je javnost: Oprostio sam mu, ali nisam zaboravio! 06:30 Vip 0
NAŠEM PEVAČU SIN PREMINUO NA EKSKURZIJI! Strašne vesti ga potpuno slomile, doneo odluku da se povuče 20:57 Vip 0
DOŠLA KOD MOMKA KUĆI, SITUACIJA SE ZAGREVALA A onda je uradio nešto od čega joj se prevrnuo želudac! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
,,OPTUŽIO ME JE DA SAM LOŠA MAMA" Žena je godinama živela u strahu zbog muža, a onda je nastupio živi horor 14:30
MRTVA USTA NE GOVORE, MALI MUČENIČE! Sestra pokojne Ksenije Pajčin zapenila od besa, obratila se influenseru brutalnim rečima! 08:00 Vip 0
IZVINI, MAJKO, ALI OTAC JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN! Poznati influenser šokirao izjavom, priznao sve nakon toliko godina! 12:50 Vip 2
PRIKOVANA JE ZA KREVET! Supruga našeg pevača vodi tešku bitku za život, sa suzama u očima progovorio o bolnim detaljima 10:23 Vip 1
OČAJNIČKI JE ŽELELA DA ZATRUDNI Drugarica se ponudila da joj bude surogat majka, a onda ju je izdala na najodvratniji način! 10:00 Razonoda 0
ROĐENA KAO ŽENA, POSTALA MUŠKO, PA ZATRUDNELA Potresna ispovest: Osećam se kao čudovište, ali nisam imala izbora! 21:50 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSI PALE LICA MRTVIH SEVERNOKOREJSKIH VOJNIKA! Tvrdnje Zelenskog šokirale svet (VIDEO) 18:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50