NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA Njeno dete je zavuklo ruku ispod tepiha, a ono što je pronašlo je iznenadilo preko milion gledalaca! 20:00
U KUĆI 50 EVRA, TATA IMA RAK MOZGA, MAMA TUMOR, A ĆERKA... Stravična ispovest zvezde Granda ledi krv u žilama, reči kidaju dušu 22:00 Vip 0
VARAO JE, NA KRAJU SE OŽENIO DRUGOM Kada je videla kakva poruka joj je stigla od bivšeg, smučio joj se život! 15:15 Razonoda 0
ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠE DOMAĆICE Otkrila jezive tajne tradicionalnog načina života, jedan momenat joj je promenio život iz korena! (VIDEO) 11:15 Razonoda 0
ISPOVEST DISIDENTA IZ PUTINOVG ZATVORA: Evo kako je Kara-Murza preživeo pakao iza rešetaka! 17:20 Vesti 0
PREPRODAJE SVE ŠTO NAĐE U KONTEJNERU Za dve godine kopanja po smeću zaradila preko 70 hiljada evra, ključ je u jednom triku! (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
AIDA IZ BOSNE DOŠLA NA KOSOVO PRE 40 GODINA Imala više pobačaja, muž oženio drugu ženu, kada vidite kako živi zanemećete od šoka! (VIDEO) 14:10 Razonoda 0
ŽIVOT MU SE PRETVORIO U NAJGORU NOĆNU MORU Jedne noći ga je probudio jak bol u nozi, supruga je bila užasnuta prizorom! 08:10 Razonoda 0
SKANDALOZNA ISPOVEST STUDENTKINJE IZ BEOGRADA Roditelji joj poslali starijeg kućnog prijatelja na vrata, kada joj je ovo predložio, prevrnuo joj se želudac! 14:50 Razonoda 0
ŠOK ISPOVEST MAĆEHE Njen jedva punoletni pastorak i prijateljica od 48 godina su je izdali, očajna preklinje za pomoć! 11:50 Razonoda 0
''KADA SAM JOJ REKLA ISTINU ZALEDILA SE'' Ćerka 2 godine skupljala snagu da kaže majci da zna sve o njenom poreklu! 20:30 Razonoda 0
POLA ŽIVOTA JE BIO OMER, A ONDA JE SAZNAO DA SE ZOVE DRAGOLJUB Majku mu ubile ustaše, usvojila ga muslimanka, a onda mu se život potpuno preokrenuo! (VIDEO) 15:30 Razonoda 0
POTRESNA ISPOVEST ŽENE KOJA JE DOŽIVELA KLINIČKU SMRT Bila je mrtva 11 minuta, tvrdi da je videla i čula neverovatne stvari! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
NIJE NI SANJALA DA ĆE JOJ MUŽ OVO URADITI Objavljivao njene gole slike na internetu, a onda joj dodatno zabio nož u leđa! 19:00 Razonoda 0
POTRESNA ISPOVEST RAZVEDENOG MUŠKARCA Supruga ga je varala mesecima, ali kada je saznao šta je sve krila od njega, umalo se onesvestio od šoka! 17:00 Razonoda 0
LEKARI SU JOJ REKLI DA SE SPREMI NA NAJGORE Izgubila jednu bliznakinju nakon porođaja, a onda je nastupila nova tragedija! 16:00 Razonoda 0
ISPOVEST TINEJDŽERA KOJI JE PREŽIVEO ELEKTRIČNU STOLICU: "Kao da iglama bodu telo, a žiletom seku nogu" 20:21 Vesti 0
POTRESNA ISPOVEST ŽENE KOJA SE BORILA DA OSTANE TRUDNA Suprug se odlučio na odvratan potez, umalo se nije onesvestila od šoka! (VIDEO) 13:55 Razonoda 0
SAZNALA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM Usledila je paklena osveta, uzela makaze i krenula da seče! (VIDEO) 11:55 Razonoda 0
"IMAM 47 GODINA I PRIZNAJEM SAMO DVOSTRUKO MLAĐE FRAJERE" Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese 08:35
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSI PALE LICA MRTVIH SEVERNOKOREJSKIH VOJNIKA! Tvrdnje Zelenskog šokirale svet (VIDEO) 18:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50