SAZNALA DA JE MUŽ VARA SA KOMŠINICOM Usledila je paklena osveta, uzela makaze i krenula da seče! (VIDEO) 11:55 Razonoda 0
"IMAM 47 GODINA I PRIZNAJEM SAMO DVOSTRUKO MLAĐE FRAJERE" Za njene vršnjake kaže da su gnjavatori, a jednu stvar ne može da podnese 08:35
BEOGRAĐANIN PRVE BRAČNE NOĆI DOŽIVEO ŠOK Oženio nevinu devojku sa sela, potez mladinih roditelja ga razbesneo! 13:00 Razonoda 0
PRVA ISPOVEST JELENE MARINKOVIĆ NAKON JAVNE PREVARE! Otvorila dušu i priznala sve: "Desilo se, život sa Ivanom bio je bedan!" 09:25 Vip 0
ŠOK ISPOVEST MAJKE ČIJI JE SIN ZAVISNIK OD VIDEO IGRICA ,,U dva ujutru mi je hitna upala u stan, nije hteo da izađe iz sobe!'' 14:15 Razonoda 0
BISERKU JE MAJKA BACILA U REKU, STARATELJI JOJ SATAROM ODSEKLI DEO NOSA! Jeziva ispovest žene koju je život ŠAMARAO! (VIDEO) 17:39 Vesti 0
CIPKA SE ODREKLA DELA FAMILIJE Nakon gubitka muža, pomenula njegove ćerke, pa priznala: "Preživela sam šok..." 15:40 Vip 1
"SPAVALA SAM NA ULICI, BEZ HRANE I NOVCA" Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama, do detalja opisala pakao kroz koji je prošla 06:00 Vip 0
TELO ME JE IZNEVERILO Mislila sam da treba da izgubim na težini, a ona sam otkrila pravu istinu, o ovome nisam mogla ni da sanjam 18:15
DANIJELA JE IMALA SAMO 19 KAD SU JOJ LEKARI REKLI DA JOJ JE OSTALO JOŠ PAR SATI ŽIVOTA Počelo je sa bolovima u stomaku, a onda je krenula prava borba 10:45
JEDNOG SINA SAHRANIO, DRUGI OBOLEO OD ŠIZOFRENIJE Teška sudbina našeg folkera, suprugu izgubio nakon što su saznali strašne vesti 19:06 Vip 0
"SVAKI DAN ME JE TUKAO" Naša pevačica prošla pakao, maltertirana ostala bez krova nad glavom! 13:00 Vip 0
PRVI LET NAJVIŠE ŽENE NA SVETU Visoka preko 2 metra i kreće se u kolicima, a evo kako je putovala avionom 11:05
SMEH ROĐENE DECE JOJ JE MUČENJE Mesecima živi sa neizdrživim bolom od koga ne može da pobegne, stanje je alarmantno 21:32
"MOJ BRAK JE BIO ZASNOVAN NA LAŽIMA" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila 20:30
"ČUVALA SAM ČETVORO UNUČADI, DANAS NIKO PORUKU NE POŠALJE" Ispovest ove bake će vam naterati suze na oči 17:00 Razonoda 0
"MAJKA ME JE OSTAVILA JER SAM INVALID" Otišla je, a poruka koju je namenila sopstvenoj ćerci sledila je svima krv u žilama 16:20
ALERGIČNA SAM NA SVE Žena zbog teškog poremećaja jede smo 2 namirnice, a ovo joj definitivno najteže pada 14:47
SKUPLJAJU POLNE BOLESTI KAO SLIČICE Bivša radnica kruzera otkriva šta se zaista dešava na "rajskim krstarenjima" 13:25 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 80