NEVEROVATNA MARININA ISPOVEST, TVRDI DA SU JE ODGAJILI MAJMUNI Ostavljena kao dete u džungli, doživela pakao pri povratku u civilizaciju! 11:25 Razonoda 0
DEČKO ZVEZDE GRANDA IMAO TUMOR NA MOZGU! Pevačica otkrila detalje agonije: Rekli su mi da ga ostavim, da ima još tri meseca! 23:00 Vip 0
,,OVO JE VEOMA NEOBIČAN SLUČAJ" Starica uradila nešto nezamislivo, jedan trenutak je zauvek promenio njenu sudbinu 22:04
ŠOK ISPOVEST PREVARENE ŽENE Susret sa ljubavnicom njenog muža zauvek joj je promenio život! 11:30 Razonoda 0
BIVŠA MANEKENKA PROVELA TRI MESECA U PODRUMU! Amputirali su joj nogu, zbog bolesti imala 39 kilograma 06:30 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST ŽENE KOJA MISLI DA JE MUŽ VARA SA MUŠKARCEM Kaže da je sigurna u to, jedna rečenica je promenila sve! 17:00 Razonoda 0
TE GODINE SAM IZGUBILA PRVOG SINA, A ONDA SE DESILO NEŠTO GORE! Potresna životna priča Vesne Zmijanac, ove detalje malo ko zna! 14:38 Vip 0
ZAMALO IZGUBIO ŽIVOT ZBOG GREŠKE LEKARA Rekli su mu da pati od anksioznosti, dok je iza ugla vrebala kobna bolest 10:15
U MENI JE OSTALA LOPTA VELIČINE BEBINE GLAVE! Šok priznanje Vesne de Vinča ledi krv u žilama: Brat blizanac je mogao da eksplodira u meni 08:55 Vip 0
OSTALA JE ZATRPANA ISPOD TONE ZEMLJE Kada su je izvukli, bila je cela polomljena i nije disala! (VIDEO) 13:40 Razonoda 0
RITA JE PROVELA 12 GODINA U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI Zbog ovih reči su mislili da nije pri sebi, a onda se dogodio neočekivan preokret 21:36
POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE IZAZVALA BES MEĐU ŽENAMA ,,Prevario me i otišao da živi sa mlađom, sad mi opet dolazi na vrata! 16:30 Razonoda 0
ŽAO MI JE ŠTO NISAM MAJCI OTIŠLA NA SAHRANU! Učesnica izgovorila reči koje su sve rasplakale, voditelj jedva zaustavio suze 19:55 Vip 0
TEŽAK ŽIVOT ADILA IZ BOSNE RASPLAKAO REGION Razveo se pa ostao sam na svetu, ni sinovi ga nisu zvali na svadbu! (VIDEO) 19:30 Razonoda 0
VELIKA ISPOVEST ANELI AHMIĆ U ELITI! Priznala da je lagala, oprostila ovoj cimerki i sve šokirala, spomenula i Janjuša 18:15 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST NANE MUSLIMANKE Živela kod pravoslavnog popa, nije joj branio maramu ni haljine, a kada je krenula da klanja... 13:00 Razonoda 0
ZAŽALILA SAM ŠTO SAM SE VERILA ZA NJEGA Žena zanemela kada je čula ove reči od svog budućeg muža, razmišlja da otkaže venčanje 14:03
DEČKO PRETUKAO NAŠU PEVAČICU! Njena jeziva ispovest šokirala javnost, tvrdi da ju je bivši partner silovao tri puta dnevno 07:00 Vip 0
BEBU BACILI, BOSANKA JE UZELA U KUĆU Odgajila je od kile mesa, a onda su joj je ukrali iz dvorišta! (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
U OVOM POSLU IMA DOSTA LJUDI KOJI BI HTELI KORIST Zoranu Mićanović otac pratio na nastupima: Počela sam da pevam sa 13 godina! 21:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 78