ZBOG ALCHAJMERA JE ZABORAVIO DA JE U BRAKU Jednog dana se dogodilo nešto neverovatno, muževljev potez će vas rasplakati! (FOTO) 15:00 Razonoda 0
EMOTIVNA ISPOVEST PEJE Zaplakao u uživo prenosu, zbog majke nije smeo da komunicira s ocem! 15:00 Vip 0
ONA RADI NA JAHTI I ISPUNJAVA ŽELJE MILIONERA Plata joj je paprena, a evo šta sve mora da trpi od bahatih bogataša 12:25
"DA LI SAM ROĐENA U PRAVOM TELU?" Edita Aradinović šokirala izjavom, otkrila šta joj se desilo u tinejdžerskim danima 10:25 Vip 0
"MAMA JE KRALA 200 GRAMA MESA ISPOD RUKE" Edita Aradinović progovorila o potresnim detaljima iz detinjstva: "Dešavalo se, to je život..." 07:40 Vip 0
,,DEČKO MI SVAKOG MESECA DAJE PLATU" Ne mučim se, i nisam pod stresom jer se od mene očekuje samo ovo 18:35
SKANDALOZNA ISPOVEST ZAPALILA MREŽE ''Imam dvoje dece sa polubratom'' – Ana i Danijel BEZ SRAMA otkrili detalje svoje zabranjene ljubavi! (FOTO) 08:00 Razonoda 0
''SVEKRVA MI UNIŠTAVA ŽIVOT, SAMO IDE NA ZUMBU I TRAČARI'' Majku pozvala uplakana dadilja, odjurila kući, pa zanemela od prizora! 11:00 Razonoda 0
IZGUBIO JE SVE DOKUMENTE I BIO NA KORAK OD OTKAZIVANJA PUTA Anonimna poruka u sandučetu mu je promenila život! (FOTO) 18:00 Razonoda 0
ISPOVEST SRPKINJE O TAJNAMA BRODSKOG ŽIVOTA "Oženjeni oficiri imaju više ljubavnica na brodu!" (FOTO) 12:27 Razonoda 0
''NOĆ SE PRETVORILA U NEŠTO ŠTO NISAM MOGAO NI DA ZAMISLIM'' Supruga mu šapnula jednu bezobraznu stvar, usledio blud i razvrat! (VIDEO) 14:30 Razonoda 0
POLICAJAC PRIMIO ŠOKANTAN POZIV: ''ZATVORENA JE U KUTIJI, VRIŠTI'' Njegova reakcija će vam naterati suze na oči! (VIDEO) 08:00 Razonoda 0
"UDALA SAM SE DA BIH IZBEGLA ZATVOR" Dara Bubamara u velikoj ispovesti otkrila šokantene detalje iz svog života 13:55 Vip 0
POTRESNA PRIČA USVOJENE DEVOJKE LEDI KRV U ŽILAMA Tražila je biološke roditelje, a onda je doživela šok života! (FOTO) 11:20 Razonoda 0
"RODITELJI SU ME ŠUTIRALI I ŠAMARALI" Potresna ispovest naše voditeljke ledi krv u žilama 06:00 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST MLADIĆA IZ BEOGRADA ZARAŽENOG HIV-om: Žena koja mi je prenela virus nije mi javila kad je saznala da je pozitivna! 16:49 Vesti 0
"DOVELI SU MI MRTVOG DRUGA..." Potresni detalji iz života Marka Đedovića, potpuno ogolio dušu: "Drmao sam ga, doživeo sam šok" 11:20 Vip 0
"STOLICOM SU ME UDARALI, FLAŠICU SU MI NABIJALI U VRAT" Potresna ispovest Zorane Mićanović, preživela pravi pakao! 08:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TROZUBAC MOŽE DA UNIŠTI SVE NA VIDIKU! Revolucionarni laser prži neprijatelja na više od dva kilometara! 22:15 Vesti 0
SRBIN OŽENIO 22 GODINE MLAĐU ALBANKU Odveo je na planinu i napravio joj petoro dece, nije znala da bekne reč srpskog, a sada...(VIDEO) 21:00 Razonoda 0
VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2025. GODINU Ko nalazi nov izvor prihoda, a kome pare "padaju sa neba" 21:36
"NIKAD NE ZNATE KROZ ŠTA LJUDI PROLAZE" Danilo Anđušić se emotivnom porukom oprostio od Janisa Time 21:15