KOČILA MI SE VILICA OD STRAHA! Velika ispovest Vanje Ignjatović šokirala javnost: Nije hteo da me vodi u hitnu jer je on poznata ličnost 12:55 Vip 0
NE BIH VOLELA DA MOJA DECA PROLAZE KROZ TO! Ispovest naše pevačice šokirala javnost: Kajem se što na vreme nisam stopirala neke ljude 06:00 Vip 0
„DANJU JE GLAVA PORODICE, A UVEČE...“ Sara je otkrila zašto njen tata kasnije večera, razlog kida dušu 20:27
ŠOK ISPOVEST DEVOJKE Ostala zaglavljena s nepoznatim muškarcima u liftu, satima čekali pomoć! 20:08 Razonoda 0
MOJ SIN SE KLIZAO NIZ TOBOGAN OD UKRADENIH BUNDI! Velika ispovest Olivere Ćirković: Nije me smatrao prljavim kriminalcem, nego mamom! 22:10 Vip 0
TROVAO ME, UCENJIVAO I DROGIRAO! Jeziva ispovest pevačice koja tvrdi da ju je bivši partner silovao 07:00 Vip 0
ŠOK ISPOVEST DEVOJKE Otišla na sastanak sa slavnim glumcem, upoznali se na jahti, a onda je usledila nepristojna ponuda! 17:58 Razonoda 0
SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA O POTOMSTVU SA KNEDLOM U GRLU! Pevačica se slomila na pomen deteta, a evo i zašto 12:50 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST ANABELE ATIJAS KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Saznala je prekasno, mislila je da joj nema pomoći 17:45 Vip 0
IMAM DVA SINA, SAMOHRANA SAM MAJKA! Nikad emotivnije priznanje naše pevačice: Često zaplačem... 23:15 Vip 0
NAŠU PEVAČICU ZLOSTAVLJAO SVEŠTENIK! Šok ispovest Zvezde Granda: Ja nisam jedina kojoj se to desilo! 21:05 Vip 1
MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ PRIZNALA DA JE BILA SILOVANA! Njena šok ispovest ledi krv u žilama, obelodanila bolne detalje 19:15 Vip 0
NAŠA PEVAČICA ZBOG PRELJUBE ZAVRŠILA NA LEKOVIMA! Šok ispovest Kaje Ostojić, dopisivala se sa partnerom sa lažnog profila 16:40 Vip 0
DVA PUTA SAM UMRLA, DOKTORI SU ME OŽIVLJAVALI! Potresna ispovet naše pevačice ledi krv u žilama, doživela spontani pobačaj u avionu 21:15 Vip 0
,,RADIJE BIH DRŽALA TELEFON NEGO BEBU" Mreže se uzdrmale nakon ispovesti mame koja nije želela decu, ovo su svi njeni razlozi 20:00
GLEDALA GA JE KAKO UMIRE, A NA GROB MU NIKAD NIJE OTIŠLA! Menadžerka Tošeta Prosekog ogolila dušu o tragediji koja joj je promenila život 15:35 Vip 0
REĆI ĆU VAM SVE, ESTRADA JE LAŽ! Naša pevačica šokirala sve, javno se obratila svima i poslala snažnu poruku 09:45 Vip 0
LJUDI SU ME OSUĐIVALI! Ispovest Darka Lazića ostavila javnost u šoku: Pokušao sam da prestanem da pijem! 23:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NATO SAVEZNICI NA IVICI SUKOBA Sprema se velika ofanziva na Siriju, Vašington ovo neće oprostiti 10:41 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56