"PREKINULA SAM TRUDNOĆU..." Naša poznata folkerka otkrila potresne detalje iz svog života: "To je moj greh" 20:10 Vip 0
ŠOKANTNA ŽIVOTNA ISPOVEST MONAHINJE EKATERINE Osećala je prazninu tokom ratnih godina, mislila je da Bog ne postoji - evo kako je pronašla put do vere! 11:15 Razonoda 0
,,ŠUGAR DEDI" MI JE SPASIO ŽIVOT Voli da brine o meni, da me finansira i kupuje mi luksuzne stvari, a zauzvrat traži samo jedno 09:11
HRABRI OTAC ODGAJAO SINA UPRKOS IZAZOVIMA Niko nije verovao da će uspeti, ali on je napravio čudo! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
BIO JE ŽIV, DOK SU LEKARI HTELI DA GA ISKLJUČE SA APARATA Čovek 10 meseci bio zarobljen u svom telu, ušao u istoriju medicine! (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
"MOJA MAJKA SLAVI BAJRAM, ZNAM SVE OBIČAJE" Seka Aleksić otkrila do sada nepoznate detalje iz života 10:10 Vip 0
PRVA ISPOVEST BIVŠEG MUŽA TINE IVANOVIĆ! Zvezdan priznao sve, otkrio da li je došlo do prevare, a onda spomenuo Sašu Popovića! 07:35 Vip 0
''POSLE RAZVODA, SATIMA SAM NEPOMIČNO GLEDALA U PLAFON'' Potresna ispovest žene koja je u braku prošla pakao! 20:00 Razonoda 0
''VEZA NAM JE BILA KAO IZ BAJKE, A ONDA JE POČEO DA...'' Dečko joj napravio pakao od života, strahovala za sebe i za svoju porodicu! 14:30 Razonoda 0
ZBOG SLUČAJA OVE BOSANKE, LEKARI ZANEMELI Majka je rodila u šumi, 27 dana kasnije desilo se nešto potpuno neverovatno! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
''NISAM MOGLA DA SMIRIM DECU DOK JE MUŽ RADIO, BUKA JE BILA NEOPISIVA'' Pobesneo je, pa uradio ženi jednu stvar zbog koje joj se život promenio iz korena! 12:00 Razonoda 0
NE ZNAM KAKO JE TO IMATI OCA! Potresna ispovest Anastasije Ražnatović kida dušu, priznala kroz šta su prolazili Ceca i Veljko 20:57 Vip 0
,,JOŠ UVEK NE MOGU DA VERUJEM" Zaposlili su me na lepe oči, pa mi onda odjednom dali otkaz - razlog me je šokirao! 14:03
"DECA SU SE PLAŠILA MELINE..." Skandalozna ispovest bivše bebisiterke Džinovića: "Haris često nije bio kod kuće" 17:30 Vip 0
MUŽ JE BRUTALNO PONIZIO NA POROĐAJU Zajedno sa bratom servirala hladnu osvetu, ono što mu je uradila pamtiće dok je živ! 17:10 Razonoda 0
UČESNIKA ELITE ZLOSTAVLJALI U HRANITELJSKOJ PORODICI! Stravična ispovest izaziva jezu, jecali svi: "Roditelje ne želim da upoznam" 12:13 Vip 0
"VATROGASCI SU DOŠLI, POČELI SMO DA SE GUŠIMO" Zorica Brunclik obelodanila stravične detalje: " Bila sam zaključana..." 19:46 Vip 0
"NISAM UPOZNALA OCA, TO JE KRST KOJI NOSIM" Mirka Vasiljević prvi put progovorila o tragediji koja ju je zadesila 17:25 Vip 0
"JEDNOG DANA ĆU SVE PRIZNATI, KADA GLAVNI AKTERI BUDU UMRLI" Jovana Jeremić šokirala priznanjem, o ovome će se pričati! 06:30 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
PRVI PUT JE ZAPLAKALA U KONTEJNERU Evo kako je sada beba koju je majka bacila u đubre 08:25 Hronika 0