Rina MUD(R)IJADA U ŠUMADIJI, TAKMIČENJE U KUVANJU TESTISA Srbi jedini na svetu imaju ovakvu menifestaciju, evo kako to izgleda (VIDEO) 10:55 Vesti 0
Predrag Parezanović/Alo! USRED ŠUMADIJE CVETA LIMUN ŽUT Pravo čudo u dvorištu Mirjane i Radomira Milovanovića iz Baničine kod Smederevske Palanke 07:00 Vesti 0
Alo.rs/P. P. NE JURE I NIKUDA NE ŽURE Ovi konji uživaju u zelenoj travi zavičaja svog 14:20 Razonoda 0
lepotesrbije.alo.rs JEDNO OD NAJLEPŠIH I NAJPOSEĆENIJIH SELA U SRBIJI U srednjem veku ovo neverovatno mesto imalo je više žitelja nego London! 17:56
lp PRIRODNI I TURISTIČKI BISER ŠUMADIJE Poseduje veliki broj termalnih izvora i izvora pitke vode, a na njoj se nalaze i ostaci puta iz rimskog doba 17:35
Alo.rs/P. P. SELO NATALINCI U OPŠTINI TOPOLA Poznato je po Međunarodnoj izložbi pasa 20:00 Razonoda 0
Piše: Predrag Parezanović/Alo! ĐURĐEVDANSKI OBIČAJI Kako su zbog mladih udavača stradale šumadijske kapije 07:00 Vesti 0
lp JEDNO OD NAJLEPŠIH I NAJPOSEĆENIJIH SELA U SRBIJI U srednjem veku ovo neverovatno mesto imalo je više žitelja nego London! 20:16
Alo!/Tanjug/M. Š. UKLJUČEN NARANDŽASTI METEO-ALARM Evo u kojim delovima Srbije je opasno i potencijalno opasno vreme 07:40 Vesti 0
Alo! ZA OVO MESTO OTIMALE SU SE SVETSKE SILE Srpsko selo u srednjem veku imalo više stanovnika nego London i jedino ucrtano na mapi sveta 14:48
Informer/Alo! OKO OVOG SRPSKOG SELA SU SE OTIMALE SVETSKE SILE! Imalo je više stanovnika nego London i u njemu su živeli carevi i kraljevi! 14:27
Rina/Alo/V.P. ŠUMADIJSKI ČAJ DIŽE IZ MRTVIH Pravi ga Dragan iz Topole, a ima samo tri sastojka! 11:34 Vesti 1
Lepote Srbije OVO BI MOGLO BITI NAJBOGATIJE SELO U SRBIJI U srcu Šumadije na 200 metara nalazi se čak 10 izvora zdrave pijaće vode (FOTO) 20:00
Alo/Rina/I.T. OPASNI PREDATORI U ŠUMAMA SRBIJE Napadi plaše stanovništvo, teško se love i zato ih je sve više! (FOTO) 10:47 Vesti 0
Alo!/RINA/M. Š. VREDNIJE OD DIJAMANATA Ovo bi moglo biti najbogatije selo u Srbiji: Nismo ni svesni koliko smo bogati! 13:59 Vesti 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
REKLA SAM SNAJI DA MI NE DOVODI UNUKE NA PROSLAVU MOJE GODIŠNJICE BRAKA Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života 17:31