Kurir/Alo/N.S. DIDI JANKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA JOVANI Pevačica se oglasila nakon izjave voditeljke da joj je njen muž pretio: To je laž, on nju ni ne poznaje! 17:14 Vip 1
Alo/Đ.M. 50 PESAMA ZA ALBUM Šok izjava Dijane Janković, voditeljka zanemela nakon što je pevačica ovo izgovorila u jutarnjem programu 11:30 Vip 1
Kurir/Alo/J.M. OVO SU POZNATE DAME KOJE NIKAD NISU IŠLE POD NOŽ! Izgledaju fantastično i negovano, a na sebi nemaju nijednu intervenciju! 20:45 Vip 0
Alo/Đ.M. EKSKLUZIVNO! Didi J iz redakcije Alo! zove planetarno popularnu pevačicu, a evo šta joj je ona poručila! (VIDEO) 19:21 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. DRAGO MI JE DA KOPIRAJU MOJ RAD! Didi Janković kaže da je baš njen spot poslužio kao inspiracija za nastup Sare Jo! 15:45 Vip 0
Alo/K.G. SMEJALI SU MI SE, A SAD SVETSKI MEDIJI PIŠU O MENI! Didi Džej osvanula u stranim novinama, pa svima ovako zapušila usta! 16:12 Vip 3
24sedam/Alo/K.S. SUPRUG ME TERA DA KUPUJEM SKUPE STVARI! Didi J otkrila čega je sve morala da se odrekne zbog muža i porodice, sve ima svoju cenu! 09:39 Vip 0
Alo/D.R. ŠIK I TRENDI KAO DIDI Pevačica donirala luksuznu toaletu koja može biti vaša ukoliko licitirate! 19:00 Vip 0
Espreso/Alo/Đ.M. UHAPŠEN SIN DIJANINOG MUŽA!? Rokvić napravio neviđeni haos na pumpi, pronađen i nož?! 18:55 Vip 0
Mondo/Alo/D.S. POLA MILIONA EVRA ZA SPOT SA NBA ZVEZDOM Didi J iskeširala neverovatnu cifru, a evo gde je snimila spot! 11:24 Vip 1
Alo.rs/M.A. DIDI JANKOVIĆ POKAZALA SKUPOCENU JAHTU Pratioci nisu ni obratili pažnju na njeno golo telo, već su je brutalno isprozivali zbog jednog detalja (VIDEO) 20:20 Vip 3
Alo.rs/D. I. URNEBESNI SNIMAK KONOBARA KOJI DIDI PEVAJU ROĐENDANSKU PESMICU Plakaćete od smeha kada ovo vidite! (VIDEO) 13:09 Vip 1
Ao.rs/M.A. BILO JE SAVRŠENO! Didi Džej otkrila detalje sa krštenja naslednice, evo zbog čega njena sestra, teniserka Jelena Janković nije bila 16:20 Vip 2
Alo/Đ.M. SVE PRŠTI OD GLAMURA! Didi J ponovo pomerila granice, priredila nesvakidašnju proslavu za ćerkicin prvi rođendan, dekoracija ostavlja bez daha (VIDEO) 19:25 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"RUSKA FEDERACIJA ĆE LIKVIDIRATI LIDERE KIJEVSKOG REŽIMA" Izjava šefa komiteta ruske Dume ledi krv u žilama, stiže odmazda za ubistvo generala 22:33 Vesti 0
KRVOLOČNI UKRAJINCI MASAKRIRALI SEVERNOKOREJSKE VOJNIKE: Hvale se se kako ih je "pobio" DEDA MRAZ (VIDEO) 21:55 Vesti 0