NAJKONTROVERZNIJA RIJALITI UČESNICA! Evo kako je Maja Marinković izgledala pre svih operacija 16:41 Vip 0
POSLE 55 OPERACIJA MOLI DOKTORE DA JOJ AMPUTIRAJU NOGU Žena zbog obične ogrebotine proživela pakao (FOTO) 11:10 Razonoda 0
ANELI JE IMALA NEVEROVATAN BROJ OPERACIJA Otkriveno šta je sve radila na sebi, pojavio se dokaz sa klinike! 12:52 Vip 0
DEVOJKE NOSE MOJU SLIKU PLASTIČARU! Tamara Đurić progovorila o estetskim zahvatima: Izgledala sam kao avatar 20:25 Vip 1
DA LI JE MOGUĆE?! Isplivale fotke zadrugarke pre plastičnih operacija, javnost ostala u šoku 14:50 Vip 1
TAMARA ĐURIĆ URADILA PREKO 1000 ZAHVATA NA SEBI Ovo je tačan spisak i šta je sve starleta korigovala, šok i neverica 20:24 Vip 0
OVAKO JE IVANA ŠOPIĆ IZGLEDALA PRE PLASTIČNIH OPERACIJA Šok i neverica, ne biste je prepoznali, promenila lični opis! 08:45 Vip 0
SOFIJA VERGARA ODBRUSILA KRITIČARIMA Tvrdi da nije menjala lični opis operacijama, a evo kako održava svoju lepotu 20:16
DALA 286.000 EVRA NA OPERACIJE, A OVO NIJE OČEKIVALA Advokatica promenila lični opis, pa ulsedila tortura: "Nikada nisam ni zamišljala da ću morati proći kroz ovo" 12:20 >> 13:27 Vesti 0
ZARAĐUJE VIŠE OD 200.000 U BOLNICI A NEMA NI DANA MEDICINSKE ŠKOLE: Ona je stigla od farme do operacione sale 11:09 BIZ 0
IZ BOLNICE JE IZAŠLA SA ĆEBETOM NA GLAVI Nekada najlepša glumica, a sad izobličena od operacija 19:34
UNIŠTILA SE OPERACIJAMA, A NJENE FOTKE U KUPAĆEM SU JEZIVE Svi se pitaju šta se desilo Donateli Versaće 12:06
najžena DANIJELI TRULI LICE OD ESTETSKIH ZAHVATA: "Htela sam da izgledam prelepo, sad molim boga da umrem" 12:48
Ermin Biberović OVO JE PRAVO LICE EMINE JAHOVIĆ Evo kako je izgledala pre svih korekcije, negirala da je uradila bilo kakvu plastičnu operaciju! (FOTO) 22:28 Vip 0
Amina Jusović "STRAŠNO JE, TRPIM JAKE BOLOVE" Bivša zadrugarka posetila turske hirurge, pa promenila lični opis, evo kako sada izgleda! (FOTO) 12:06 Vip 0
Ermin Biberović POTPUNO SE IZDEFORMISALA Editu Aradinović niko više ne može da prepozna, pojavila se na javnom događaju i zgrozila sve! (FOTO) 18:10 Vip 0
Ermin Biberović OSVANULE FOTKE IZ PROŠLOSTI ANE ĆURČIĆ Gledaoci ne mogu da veruju da se nalazi ona na njima, niko ne može da je prepozna! (FOTO) 17:13 Vip 0
Amina Jusović "KAŽU DA SAM NAKAZA. ALI MENI JE OVAKO SUPER" Tamara Đurić se jedva smeje nakon poslednje operacije, a sada otkrila koji je njen jedini porok! (FOTO) 08:15 Vip 1
Alo/Amina Jusović ĆERKA PREKO 100 OPERACIJA, A ONA PRIRODNA LEPOTICA Tamara Đurić pokazala kako izgleda njena majka, svi su ostali u šoku zbog ove zanosne plavuše! (FOTO) 13:00 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
SRBIJA "KRIVA" ZA HAOS U AUSTRIJI Alaba besan na Savez, Rangnik meta žestokih kritika, opšte RASULO 22:09