ANITA I MATORA PREVARILI SVE?! Procurio snimak njegove prevare, za sve je u pitanju dogovor, a evo šta ih je odalo 17:55 Vip 0
ANITA I MATORA SU PREVARANTI, SVE RADE ZA PARE: Bivši zadrugar otkrio nove detalje o glavnoj aferi u Eliti 15:00 Vip 0
PROŠLOST ANITE STANOJLOVIĆ NA TACNI Šokanti detalji zaprepastili sve, ovo je jedva preživela! 14:10 Vip 0
SMRDULJO ODVRATNA, NAPLATIĆU TI SVAKI STRES: Anitina majka zapenila na Mateu, iznela niz pretnji na njen račun 12:40 Vip 0
TIJANA AJFON DALA SVOJ SUD O ANITINOM NEVERSTVU! Javno rekla zašto Matea Car ne laže za fotke iz kupatila! 21:50 Vip 0
ANITINA MAJKA ZAPENILA OD BESA ZBOG IZJAVE MATEE CAR! Angelina otkrila da na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa ljubavnicom svoje ćerke! 19:03 Vip 0
ONA JE KVARNA I NAMAZANA! Matora nastavlja da javno ponižava Anitu, spomenula i roditelje 18:44 Vip 0
SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Anita Stanojlović javno preti produkciji Elite, sve obelodanjeno u javnost! 14:42 Vip 0
ANITINA LJUBAVNICA OBELODANILA SVE JAVNO! Ispričala pravu istinu o odnosu sa njenom majkom, Matora će napraviti haos! 13:20 Vip 0
OVO JE ISTINA O ODNOSU MATORE I ANITE Zbog preljube su glavna priča u rijalitiju, a diskvalifikovani učesnik otkrio ono što gledaoci nemaju priliku da vide! 08:27 Vip 0
PRODUKCIJA MOMENTALNO IZVELA DVE UČESNICE Haos u Eliti, situacija se ne smiruje, doneta hitna odluka! 20:36 Vip 0
SAČEKAĆU JE JA...: Sandra Rešić ne može više da ćuti, obrušila se na Matoru i izgovorila ove reči, dosta joj je svega 19:46 Vip 0
ANITA ODBILA DA POTPIŠE PAPIRE ZA RAZVOD Matora se videla sa advokatom, evo koji je njen sledeći korak, sve se saznalo! 15:35 Vip 1
PORED ŽENE SPAVAO SAM SA 80 RIBA Muk u Beloj kući! Janjuš zaprepastio javnost, zapenio na Anitu zbog Matore, a onda je usledio šok 09:50 Vip 0
SUKOB U ELITI Učesnica saznala da je pokradena, pa napravila haos, lete psovke na sve strane! 07:45 Vip 0
DAVLJENIK ĆE UVEK DA VUČE SVE ZA SOBOM! Sanja Stanković se hitno oglasila nakon Anitinih optužbi da ju je Matora podvodila za pare 17:54 Vip 0
SKANDAL U ELITI! Anita Stanojlović nastavlja da iznosi strašne stvari na račun Sanje Stanković, voditeljka zanemela! 16:39 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
DVA LANSERA KRSTAREĆIH RAKETA ODLETELA U VAZDUH Dovoljan je bio samo jedan udarac moćnog ruskog oružja (VIDEO) 12:21 Vesti 0
Uživo "GOTOVO 12.620 VOJNIKA JE MRTVO!" Rusi objavili strašne vesti! Žestok okršaj kod granice, udaraju leteće zveri 07:09 >> 13:00 Vesti 0
DŽEJLA RAMOVIĆ SE OŠIŠALA, POTPUNO PROMENILA FRIZURU Kažu da je i rođena majka jedva prepoznala 10:29