MATORA JAVNO ZATRAŽILA RAZVOD Nakon što je zahtevala da joj se donesu papiri, Anita reakcijom sve iznenadila! 07:42 Vip 0
VIDEĆEMO SE NA SUDU SVI: Anitina majka zapenila na Matoru, pa i ovim zadrugarima zapretila tužbom 20:20 Vip 0
MATORA SE OBRATILA PORODICI VAŽNOM PORUKOM Donela konačnu odluku što se tiče Anite, supruzi počela da uvodi sankcije 19:40 Vip 0
RASKRINKALA ANITU TOTALNO! Oglasila se Matea i javno obelodanila skandalozne stvari, Matoroj neće biti dobro! 17:00 Vip 0
SADA JE SVE OTKRIVENO! Oglasio se tatu majstor sa venčanja i priznao kakvu tetovažu mu je Anita tražila 16:00 Vip 0
PRVA ISPOVEST ANITE O AFERI SA TIKTOKERKOM! Priznala sve do detalja, otkrila šta se dešavalo na svadbi, a ovo joj je plan 11:19 Vip 0
ANITA SE NAGUTALA LEKOVA ZBOG MATORE! Puca po svim šavovima, potpuno izgubila kontrolu, osvanuo jeziv snimak 10:22 Vip 0
ANITA PLAČE JER JE IZGUBILA ZLATNU KOKU: Matea Car oplela po Stanojlovićevoj, pa otkrila da li će doći do pomirenja 19:00 Vip 0
KLELA MI SE U SINA DA ĆE SE UBITI!: Isplivale šokantne stvari o Aniti, ovo je govorila misleći da je kamere ne snimaju! 16:10 Vip 0
MATORA NA IVICI DA PREBIJE ANITU! Haos u Eliti, Jovana ponovo doživljava nervni slom, spomenula njene gole slike 15:07 Vip 0
KOJA SAM JA STARLETA, VRAĆAM SE NA SELO DA BEREM MALINE Slađa Poršelina se uporedila sa Anitom, pa samu sebe isprozivala 14:53 Vip 0
ANITA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Promenila lični opis nakon što je javno raskrinkana, šok transformacija ostavila sve bez teksta! 14:18 Vip 0
BRAČNI PAR TOMIĆ! Prvo oglašavanje Matorine bivše nakon haosa između Jovane i Anite, jasno poručila samo jedno! 13:55 Vip 0
SMUCALA SE SA DETETOM U DVA NOĆU PO ULICI Matora puca po šavovima, razvezala jezik i otkrila sve jasno i šta je Anita radila! 13:10 Vip 0
GLUPA I BEZOBRAZNA, NISAM SMEO DA UPOZORIM MATORU! Miki Đuričić zagrmenuo na Anitu, javno izgovorio ove reči! 11:15 Vip 0
SKANDAL U NAJAVI! Otkriveno šta je Anita pokušavala da sazna iz spoljnog sveta, obezbeđenje je sprečilo u tome! 10:56 Vip 0
NA LEKOVIMA SAM U HITNOJ, MNOGO MI JE LOŠE Anitina majka očajna, pozlilo joj zbog Matore: Kako je mogla to da joj uradi 09:53 Vip 0
MATORA SKINULA BURMU, RAZVOD PO HITNOM POSTUPKU! Anita pokušala da se dokopa informacija iz spoljnog sveta 08:33 Vip 0
TO ME NAJVIŠE BOLI: Matora otkrila šta ju je najviše povredilo u Anitinoj prevari, ovo neće moći da joj oprosti 23:00 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08