DRŽE ME U ŠACI! Matora rešila o svemu javno da progovori, kuje plan da Aniti napravi pakao od života! 21:50 Vip 0
OŽENJENI ŠEF ME JE PIPAO PO ZADNJICI Anita Stanojlovć iznela jezive detalje iz svog života: "Zvao me je u hotel, ukopala sam se u mestu" 10:40 Vip 0
ANITA I ANĐELO RASKINULI ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ Svađa tresla Elitu: "Završili smo svaku priču, idi budi sa njom" 19:38 Vip 0
ZAŠTO JE SEKLA VENE AKO ME NIJE VOLELA! Matora doživela nervni slom, obelodanila detalje drame u uživo programu, totalno raskrinkala Anitu! 19:39 Vip 0
"SVE JE RADILA ZARAD POPULARNOSTI I PAŽNJE!" Javnost besna na Anitu Stanojlović, izgovorila skandalozne stvari, muk u Eliti! 17:41 Vip 0
ANITA GAĐA ANĐELA I PRAVI HAOS U ELITI! Pojavio se snimak, zbog ovoga je doživela nervni slom 17:00 Vip 1
MOMENTALNI PREKID PROGRAMA U ELITI! Anita doživela nervni slom, produkcija zamaglila sliku, strašne scene u rijalitiju! 16:24 Vip 0
ANITA KONAČNO I JAVNO PRIZNALA DA JE OBMANULA NACIJU! Brak sa Matorom je bio zarad popularnosti, muk u Eliti! 21:55 Vip 0
ANITA ŠOKIRALA SVE U EMISIJI! Stanojlovićeva obelodanila do sada nepoznate detalje: To je eksperiment započet u rijalitiju! 08:00 Vip 0
MATOROJ POZLILO KADA JE UGLEDALA NJIH NA KAPIJI! Jovana momentalno skočila u bazen, evo šta se desilo! 14:24 Vip 0
NAJVEĆA TAJNA ELITE KONAČNO OTKRIVENA! Anita priznala javno zbog čega je raskinula sa Matorom, nastaće opšti haos! 09:22 Vip 0
MALA NAKAZA! Skandalozne uvrede na račun Anite Stanojlović, ovo od nje nije očekivala, ni ne sluti šta joj se sprema! 12:35 Vip 0
MATORA MI JE NAJVEĆI BLAM U ŽIVOTU! Anita brutalno ponizila bivšu, vanredno stanje u Eliti, priznala šta je uradila misleći da niko ne vidi 07:40 Vip 0
ZBOG NJE JE ANĐELO OSTAVIO ANITU! Alo! otkriva sve detalje, zbog ove devojke je spreman na sve: Veoma je uspešna, a evo i kako izgleda! 19:41 Vip 0
ANITA MOLI ANĐELA DA JE ZAGRLI! Skandalozne scene u Eliti, Ranković je odgurnuo od sebe i ponizio nikad gore 11:15 Vip 0
ANITA STANOJLOVIĆ TRUDNA?! Anđelo je ljubi u stomak, a ona ga mazi, gledaoci trljaju oči i ne veruju! 22:40 Vip 0
HAOS MILJANE I ANITE DO RANOG JUTRA! Kulićeva uletela u salon i napravila rusvaj, obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom 10:30 Vip 0
MATORA SE U EMISIJI UŽIVO OBRATILA DIREKTNO NJOJ! Neočekivani preokret, Anita zapenila od besa, Anđelu nije bilo svejedno! 08:00 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00