Amina Jusović SAŠA JE VATRA U KREVETU Popović i Zlata Petrović bili su u strastvenoj vezi, a sada je isplivala njihova fotka iz prošlosti 09:42 Vip 0
V.Đorđević ZLATA IDE POD NOŽ DA ZATEGNE LICE Folkerka u sedmoj deceniji rešila da se podvrgne plastičnoj operaciji 08:30 Vip 0
Marija Kostić LEŽI NA EVRIMA Zlata Petrović napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama 20:55 Vip 0
Nina Denda ZLATA LEŽI NA PODU DOK BACAJU EVRE PO NJOJ Šok prizor sa privatne proslave, pevačica ne može da prebroji bakšiš 12:40 Vip 0
Milica Veličković SKANDAL U PORODICI ZLATE PETROVIĆ! Sin poznate folkerke šokirao javnost eksplicitnim snimkom, puče bruka! 09:05 Vip 0
Milica Veličković DOSTA JOJ JE SVEGA! Pevačica na ivici da okači mikrofo o klin, a evo šta panira da radi ostatak života 12:00 Vip 0
N.Denda "MOGLA BIH DA ŽIVIM SA DVE KRAVE" Zlata Petrović donela šok odluku, napustiće estradu i živeće na selu 21:50 Vip 0
Grand/Alo/Amina Jusović "ŽIVELA U PODRUMU SA MIŠEVIMA, A DANAS U STANU NA DVA NIVOA" Zlata Petrović živi u luskuzu i vlasnica je nekoliko nekretnina, a sada otkriva detalje iz njenog doma! 07:00 Vip 0
Alo/N.Denda "ŽIVELA SAM U PODRUMU, IZLAZILI SU MIŠEVI" Zlata Petrović danas je vlasnica nekoliko nekretnina, a evo u kakvom je siromaštvu živela 06:30 Vip 0
Alo/E.Biberović "TOLIKO KRVI SAM PROLILA" Isplivali potresni detalji iz prošlosti Zlate Petrović, prošla je kroz pakao i agoniju, ovo o njoj niko nije znao! 16:02 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OTKRIVEN PRAVI RAZLOG Evo zašto se Zlata Petrović udala za Peju, jedna stvar je presudila! 09:55 Vip 0
Alo/A.J. "KAD GOD TE VIDIM TI SI MRTVA PIJANA" Darko Lazić opleo po Zlati Petrović, a njen odgovor ga je ostavio u neverici! 21:05 Vip 0
Alo/E.B. OBJAVLJENA GOLIŠAVA FOTKA ZLATE PETROVIĆ Pevačica u provokativnoj pozi neprepoznatljiva, izdanje izazvalo haos! (FOTO) 09:05 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "KUPUJEM KOZU" Zlata Petrović odlučila je da promeni život iz korena, evo šta planira da započne sa ovom koleginicom! 21:07 Vip 0
Blic/Alo/B.S. FOLK ZVEZDA SE TRI PUTA UDAVALA I RAZVODILA Uspela je da upeca i svetsku facu koji joj je bio odskočna daska u karijeri (FOTO) 09:40 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OPLEO PO KOLEGINICAMA Saša Popović otkrio šta ne može da oprosti Zlati Petrović, tako nešto od nje nije očekivao 10:21 Vip 0
Blic/Alo/B.S. SIN ESTRADNOG PARA ISKRENO O SVOM ZAČEĆU Sin Zlate Petrović otkrio da je dete iz epruvete, a Ceca je pomogla njegovoj majci da zatrudni 22:20 Vip 0
Alo/N.D. NJENO OGLAŠAVANJE NIKO NIJE OČEKIVAO Koleginica razvezala jezik o Snežani Đurišić i aferi mito, pa otkrila detalje sa privatnih veselja! 14:00 Vip 0
Star/Alo/M.V. POMIRIĆE SE SA BIVŠIM MUŽEM? Nakon što je Peja operisao srce, Zlata Petrović progovorila o njihovom odnosu, pa sve priznala 11:25 Vip 0
Story/Alo/B.S. ZBOG OVOGA ĆE SUZANA JOVANOVIĆ PREDUZETI DRASTIČNE MERE Saša Popović uslikan sa ženom koju je jako voleo, drama u najavi (FOTO) 17:05 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Bik rešava probleme iz prošlosti, Vaga ne odustaje od zauzete osebe, Blizancima pad imuniteta 05:00 Razonoda 0