Alo/N.K/Đ.M. DELI NOVAC NA ULICI Gest Zlate Petrović oduševio sve prisutne, pevačica još jednom pokazala neverovatnu humanost (FOTO) 21:28 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. CRKLA SAM KADA SAM ČULA ZA SLAĐU Zlata Petrović danima plakala kada je čula da je Đanijeva supruga bolesna 17:35 Vip 0
Alo/A.J. KUPUJE GROBNO MESTO Nikad iskreniji intervju Zlate Petrović, spomenula testament i otkrila koliko će joj biti devizna penzija 16:30 Vip 0
Svet/Alo/N.D. POPOVIĆ MI SPASIO ŽIVOT, KADA ME ŠIJAN OSTAVIO ŽELELA SAM DA UMREM Goca Božinovska se prisetila teškog životnog perioda, pa otkrila ko je uvek bio uz nju 14:25 Vip 0
Alo/K.G. ŽALI SE NA OCA, A PIŠE I DA MU MAJKA BOLUJE OD RAKA Sina Zlate Petrović i Peje zloupotrebili, on otkrio istinu o čemu se radi 11:54 Vip 0
Pink/Alo/A.M. UŠLA SAM U CRKVU I ZAPLAKALA Zlata Petrović otkrila kako proslavlja praznike, pa priznala šta 30 godina nije radila 16:35 Vip 0
Republika/Alo/J.J. HASAN DUDIĆ ISKRENO O LJUBAVI SA ZLATOM PETROVIĆ Pevač priznao šta ga nervira, pa otkrio svima: Ja sam nju naučio da bude dama 21:19 Vip 0
Alo/A.M. ZLATA U VENČANICI, PEJA JE NOSI PREKO PRAGA! Niko nije očekivao da će ovako završiti, a evo kako su izgledali na svadbi! (FOTO) 23:05 Vip 0
Republika/Alo/K.G. KUĆNA POMOĆNICA RASKRINKALA ZLATU PETROVIĆ Iznela sve pikanterije iz njenog doma, pa šokirala priznanjem! 08:45 Vip 0
Alo/J.J. TO JE MOJ NAJVEĆI GREH! Zlata Petrović prvi put ptogovorila o mukama koje decenijama sa sobom nosi! 16:45 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. OVO SU POZNATE DAME KOJE NIKAD NISU IŠLE POD NOŽ! Izgledaju fantastično i negovano, a na sebi nemaju nijednu intervenciju! 20:45 Vip 0
Alo/K.G. LUDILO U KAFANI KOD ZORICE MARKOVIĆ! Zlata Petrović mokra do gole kože peva, gazdarica u sevdahu, gole žene u zanosu! (FOTO) 16:50 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. HASAN DUDIĆ PRETI DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE! Pevačeva porodica u strahu, folker započinje i štrajk glađu! 10:22 Vip 8
Blic/Alo/K.G. PEVAČICA OGOLILA DUŠU! Zlata Petrović ispričala potresne detalje iz svog detinjstva: Dan danas ne znam da li je to moj biološki otac! 08:45 Vip 0
Alo/K.S. MENI VIŠE NISU SMEŠNE! Pevačica progovorila o detaljima druženja Goce Božinovske i Zlate Petrović, priznala jednu veliku tajnu! 11:45 Vip 0
Scandal/Alo/Đ.M. NE MOGU OČIMA DA SE VIDE! Otkriven razlog sukoba Zlate Petrović i Snežane Đurišić, isplivalo sve u javnost o ružnoj prošlosti! 12:50 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. PEVAČICA U RODNOM MESTU ZIDA KUĆU ZA BRATANICU! Komšije iznele sve detalje iz porodice Zlate Petrović, a evo šta su rekli o njenoj majci! 13:37 Vip 0
Alo/K.G. DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU? Udala se sa 14 godina, pa pobegla od muža, odbila je prosidbu Saše Popovića, a evo o kome je reč (FOTO) 16:10 Vip 2
Alo/D.S. IMALA JE SAMO 13 GODINA! Isplivao prvi nastup Tanje Savić, a već tada se znalo da će biti zvezda! 15:09 Vip 0
Alo/D.S. NISAM JA KOD TEBE U EMISIJI NEGO TI KOD MENE! Zoran Pejić Peja zbunio voditeljku, ona mu oštro odgovorila! 17:03 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
GORI STARA ŠEĆERANA U BEOGRADU Izbio veliki požar, oko 10 vatrogasnih ekipa na terenu 01:27 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27