PORUKE OVIH PREDŠKOLACA VASPITAČICI KOJA ODLAZI KIDAJU DUŠU Zbog uslova rada morala je da da otkaz 11:36 Vesti 0
VASPITAČICA GOVORILA U POLICIJI O TRAGEDIJI U VRTIĆU "Dečak je zaspao, a posle nekog vremena budile su svu decu..." 20:43 Hronika 0
RODITELJI, OVE STVARI NIKAKO NE SMETE DA RADITE! Sindrom iznenadne smrti pogađa potpuno zdravu decu, a evo šta je sa simptomima 08:17 Vesti 0
MALIŠAN ZASPAO I VIŠE SE NIJE PROBUDIO Detalji tragedije u vrtiću na Novom Beogradu koja je rastužila celu Srbiju 06:00 Hronika 0
REANIMACIJA TRAJALA KAO VEČNOST Kolektiv vrtića na Novom Beogradu gde je preminulo dete potresen 12:29 Hronika 0
ZAŠTITNIK GRAĐANA POKREĆE POSTUPAK KONTROLE RADA VRTIĆA Dete staro godinu dana preminulo na spavanju 11:39 Hronika 0
OVO JE VRTIĆ U KOJEM SE DOGODILA STRAVIČNA TRAGEDIJA Sve zanemeli od bola, poznanici u suzama! (VIDEO) 11:13 Hronika 0
"PROBUDIO SE, POČEO DA POVRAĆA, PA IZGUBIO SVEST" Jezivi detalji smrti deteta u beogradskom vrtiću 19:06 Hronika 0
Šapić: Novi vrtić u Borči, na sedam hiljada kvadrata i sa 270 mesta, biće jedan od najvećih u gradu 13:25 Vesti 0
"DETE MI JE U VRTIĆU KRVNIČKI IZGRIŽENO PO LICU, IMA PODLIVE I RANE" Besna mama se obratila vaspitačicama, njihov odgovor je tek šok 14:32 Vesti 0
ČOVEK SE SNAŠAO Nije stigao po dete u vrtić pa pozvao brzu dostavu, Srbija bruji o tati iz Mladenovca 10:28 Razonoda 0
"DETE OD DVE GODINE JE SAMO ŠETALO ULICOM" Novi detalji u slučaju dece iz Smedereva koja su pobegla iz vrtića 11:51 Vesti 0
"DECA SE VRAĆAJU KUĆI S MASNICAMA, PODLIVIMA, OGREBOTINAMA" Jezive tvrdnje majke o nasilju u vrtiću 11:34 Vesti 0
VASPITAČICA ČUPA DECU, DIREKTORKA RODITELJIMA PREDLAŽE ISPISIVANJE! Majka očajna, traži pomoć: Kaže da promenimo ustanovu ako nam ne odgovara 12:54 Vesti 0
MOJE DETE POVRAĆA OD STRESA Majka otkrila "igru" koju je osmislio vaspitač u jednom vrtiću: Nijedno dete više neće ući tamo! 18:33 Vesti 0
VASPITAČICA IZ PAKLA LEPILA DECI USTA SELOTEJPOM Skandal u hrvatskom vrtiću, oglasila se i gradska uprava Zagreba 20:59 Vesti 0
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SPLITSKOG VRTIĆA Niko ne zna ko su dve "zbunjene" žene koje su uzele tuđe dete, tad se pojavio otac 15:53 Razonoda 0
DVE NEPOZNATE ŽENE SU MI ODVELE DETE IZ VRIĆA: Otac deteta pukom srećom bio ispred i sledio se od ŠOKA! 13:20 Vesti 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
PRONAĐEN KLJUČNI TRAG U SLUČAJU UBISTVA PUTINOVOG POLITIČARA Steže se obruč oko - njegove unuke?! 22:03 Vesti 0
OVO JE NAJBOLJI DEO DANA ZA MERENJE PRITISKA, SVI STE DO SADA GREŠILI Doktor Petar dao savete zlata vredne, šta treba raditi za "zdravo srce"? 20:27