Amina Jusović "TREBA MI NEKO MALO MLAĐI" Divna DNK zavodljivim plesom oborila Bilala s nogu, pa mu dala do znanja da je spremna da ga postavi na Markovo mesto! 07:54 Vip 0
Amina Jusović " S TOBOM SAM UPOZNAO LJUBAV" Bilal pred svima pročitao srceparajuću pesmu za Maju, a onda pomenuo Takija! 07:00 Vip 0
Amina Jusović HAOS ZA CRNIM STOLOM Bilal viteški branio potencijalnu ljubavnicu Divnu DNK, pobesneo, pa režao na zadrugare! 07:00 Vip 0
Ermin Biberović MAJA I BILAL U AKCIJI Nisu mogli da se suzdrže, Brajlović nije mogao da odoli kada ju je ugledao golu! (FOTO) 17:31 Vip 0
Amina Jusović "MUČENICE, GLEDAO SAM TE ISPOD DRUGOG" Bilal pročitao Maji pesmu za rođendan, opisao celu njihovu ljubavnu priču, pa ostavio sve u šoku! 14:44 Vip 0
Amina Jusović "NEMAM KONKURENCIJU, A ONE SU LJUBOMORNE NA MENE" Divna ponosna zbog svojih simpatija prema Bilalu, a njegov odgovor zaprepastio sve! 07:58 Vip 0
N.Denda "MANIPULATORU, SPRDAŠ SE SA ANĐELOM" Zvezdan prebledeo, zadrugar ga pred svima izvređao 14:15 Vip 0
Milica Veličković BILALU POPUSTILE KOČNICE, PA SVE PRIZNAO MAJI Nije mogao više da krije svoje emocije, njena reakcija iznenadila je sve 15:00 Vip 0
Amina Jusović "DAJEŠ MI NADU, GLEDAŠ ME DRUGAČIJE OD OSTALIH" Divna DNK na korak da prevari Marka, priznala šta je remeti da mu se totalno preda 07:40 Vip 0
N.Denda "DEVOJKA ME JE SNIMALA SA DRUGIM ŽENAMA" Bilal Brajlović šokirao priznanjem, otkrio detalje bivše veze 16:10 Vip 0
Amina Jusović "POSTOJE VARNICE, POTREBNA MU JE OSOBA KAO JA" Divna DNK ne krije osećanja prema Bilalu, novom izjavom zaprepastila zadrugare 07:40 Vip 0
Alo! O.Konatar BACILA OKO NA CIMERA Nakon što joj je suprug napustio rijaliti, Divna zapazila ovog muškarca 01:00 Vip 0
N.Denda "VOLIM JE, LJUBOMORAN SAM" Maja Marinković ostala u šoku, bivši dečko joj pred svima izjavio ljubav, ovo nije očekivala 20:25 Vip 0
N.Denda BIO SA DVE ZAUZETE DEVOJKE, PA IZAZVAO PROBLEM Bilal šokirao Anu Ćurčić kada je progovorio o odnosu sa cimerkama 15:00 >> 15:02 Vip 0
Amina Jusović BILAL U STANJU OČAJA Zadrugar prekršio važno pravilo, pa se zakačio sa članom produkcije: To je nepravda! 09:41 Vip 0
Amina Jusović "RADIŠ MI STVARI KOJE NJIMA NE SMEŠ" Bilal prišao Maji sa ovom namerom, pa priznao šta mu smeta u njihovom odnosu! 12:40 Vip 0
Amina Jusović OTKRIVEN PRAVI RAZLOG Ana je bacila oko na Bilala jer ima viši cilj, dobro je osmislila svaki detalj! 07:00 Vip 0
Milica Veličković NE ŽELI NI DA POGLEDA! Milica Veselinović potpuno izignorisala poklone koji su stigli, Matora u šoku 14:30 Vip 0
Amina Jusović "PRAVI ZVEZDANA LJUBOMORNIM" Dejan Dragojević progovorio o sumnjama da Ana Ćurčič flertuje sa Bilalom, žestoko ih potkačio! 11:50 Vip 0
Amina Jusović "SRAMOTA ME JE POSTUPAKA I POGLEDA" Ana Ćurčić otvorila dušu, pa priznala sve o muvanju sa Bilalom, ovo sebi ne može da oprosti 09:05 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOLITVA ZA LONDON, VAŠINGTON I PARIZ Izjava Putina o pravu Moskve na odmazdu uzdrmala Zapad 19:43 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35