alo.rs/S.Ć. KLUPKO SE ODMOTAVA Evo kako je Kejt Midlton "spasila" kraljevsku porodicu, a Megan Markl pokazala gde joj je mesto 13:54 Žena 0
NajŽena.rs PORODIČNA DRAMA UOČI SMRTI ELIZABETE II: Zna se razlog zbog kog Megan Markl nije otišla kod kraljice 09:43
Alo!/Agencije PRINC HARI I MEGAN MARKL NA TANKOM LEDU Razdor u kraljevskoj porodici nakon smrti Elizabete II 07:00 Vesti 0
Alo/N. D. PLAŠILA SE DA NEĆE BITI PRIHVAĆENA Otkriveno je zbog čega Megan Markl nije došla u Balmoral 08:30 Vip 0
Alo/Mediji HARI I MEGAN STIŽU U BRITANIJU Sva deca kraljice stigla u Balmoral, Elizabeta Druga u lošem stanju 15:12 Vesti 0
NAJ ŽENA.RS ONA JE DEFINITIVNO KRALJICA STILA Tri kombinacije Megan Markal koje će žene obožavati jer odlično pristaju svima! 14:26
alo.rs/S.Ć. MONARHIJA SE OPET TRESE Megan Markl oplela po kraljevskoj porodici kao nikad ranije 15:00 Žena 0
MEGAN MARKLE POKRENULA PODKAST O ŽENAMA Niko ne može da poveruje ko je bila prva gošća serijala 20:00
Naj žena.rs KOJA LI JE TAJNA SAVRŠENE FIGURE MEGAN MARKL? Čarolija je sakrivena u njenom omiljenom voću, nikada na ovo ne biste pomislili 18:23
alo.rs/S.Ć. MEGAN MARKL ODMAH REAGOVALA Evo šta je vojvotkinja rekla na odluku suda o ukidanju prava na pobačaj u Americi 17:07 Žena 0
Alo/Đ.M. SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI! Megan Markl uzvraća udarac, traži da joj se vrate pare zbog uvreda na njen račun 10:15 Vip 0
alo.rs/S.Ć. PROCURELE STROGO ČUVANE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE Princeza Dajana se trudna bacila niz stepenice, a šta se dešavalo sa Megan Markl 10:52 Razonoda 0
NajŽena.rs BAKINGEMSKA PALATA KRIJE JEZIVE TAJNE: Princeza Dajana se bacila niz stepenice, Elizabeta se porodila sama, a Megan je prošla kroz pakao! 08:24
NajŽena.rs MEGAN I HARI NAPOKON OBJAVILI FOTOGRAFIJU ĆERKICE: Lilibet Dajana proslavila je prvi rođendan, ali i napokon upoznala baku kraljicu Elizabetu 21:15
K.Ć. TRAŽIMO PRIVATNOST ZA NAŠU PORODICU Otac Megan Markl doživeo jak moždani udar, ne može da priča 17:15
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25