Novica Tončev
Goran Srdanov
Novica Tončev

Goran Srdanov

Novica Tončev, Foto: Goran Srdanov

Zbog svega toga, podele u SPS-u su sve dublje i ozbiljno prete da pocepaju stranku, saznaje „Alo!“.

Prema saznanjima našeg lista, račun stranke već neko vreme je u blokadi, plate zaposlenima u stranci kasne, dok su mnogi stranački odbori prepušteni sami sebi i jedva opstaju.

- Opšti je haos u stranci. Velike su podele i svađe, a tuča Vukomanovićeve i Petrovićeve nije ništa u odnosu na ono šta će tek da bude - kaže naš izvor iz vrha stranke i dodaje da „omladina čvrsto stoji uz Branka Ružića i Novicu Tončeva“, dok su iskusniji, Dijana Vukomanović, Slavica Đukić Dejanović i Žarko Obradović, na strani Ivice Dačića.

Funkcioner SPS-a Novica Tončev za „Alo!“ potvrđuje da je situacija u SPS-u katastrofalna.

Smejaće nam se svi ako Dijana bude ministar

Novica Tončev osuo je paljbu i po potpredsednici Dijani Vukomanović. - Pišu mediji da će Dijana biti ministarka prosvete, pa stvarno nemam reči. Treba da nam se smeju roditelji i đaci 1. septembra. Kakav primer deci daje neko ko se pobije sa koleginicom usred bela dana? - kaže on.

- Stanje u SPS-u nije sjajno, a to javnost može da vidi i bez mene. Račun nam je u blokadi za oko 900.000 dinara, niko neće da se dohvati novčanika da to reši. Ne bih imenovao nikoga posebno, ali dobro se zna kome je sve ova partija omogućila sladak život i u koje fotelje - kaže Tončev, kome je Ivica Dačić obećao potpredsedničku funkciju ukoliko ostvari dobar rezultat na izborima, što je on u Surdulici uradio.

- Pročitao sam da drug Mrka kaže da ne može da se seti ko sam ja, ali mu ne zameram. Godine čine svoje. Treba preformulisati pitanje i pitati ga u kojoj to opštini SPS tri puta uzastopno ima najbolji rezultat. Možda se tada seti ko je Novica Tončev. To je inače novi manir u SPS-u - kad im trebaju glasovi i pomoć, ti si im drug, a kad drug potegne neka pitanja, onda im se memorija pokvari - kaže on.

Veoma je zabrinut za budućnost stranke i, kako kaže, „hoće li ona opstati ili će se pocepati zavisi isključivo od Ivice Dačića“.

- Svakog dana me zovu socijalisti iz odbora širom Srbije i pitaju šta se kod nas dešava. Kažu, samo Ružić i ja se javljamo, a ostali drugovi neće da im se jave - tvrdi on.

Ivica Dačić

Vesna Lalić

Ivica Dačić, Foto: Vesna Lalić

Tončev zamera i to što nikako da se održi sednica Predsedništva na kojoj bi on sve ovo mogao u lice da kaže partijskim drugovima i šefu stranke Ivici Dačiću.

- Dačić i svi što mu se šlihtaju po ceo dan razmišljaju ovako: „Imamo mi sigurnih 10 odsto i možemo da radimo šta hoćemo, i da se bijemo ako treba“. E pa, drugovi, pogrešno razmišljate. I DS je imao 25, pa se sada bori za cenzus. Glasovi su kod nas van Beograda, koje vi ne poznajete kada se završe izbori. Setimo se kako su priču završili SPO i JUL - kaže on.

Komentari (13)

Neko

03.07.2016 16:02

Pa ti se i najvise svadjas kada je ta fotelja u pitanju,a i previse pricas! Nakraju, nije Dijana napala onu zensku glavu.

Andy

03.07.2016 17:38

@Neko - Lelleee pa zar koferce vec praznoui

momazver

03.07.2016 17:07

Da bog da se pocepali...na froncle...za svagda!

Salle

03.07.2016 17:27

Posvadjaste se, naravno, oko para...a program stranke koji je zaboravio radnike i presao na stranu poslodavaca nije problem jel te ?

MILE

03.07.2016 17:33

KRIMINALCIMA PONESTAJU KOFERCICI ,SAMO TAKO UKUNUTI MAFIJASKI SPS KOJI 25 GODINA REKETIRA SRBIJU

ZIVOTINJSKA FARMA

03.07.2016 18:13

KOJI LI SU OVO KREMANJONCI I NEANDERTALCI ,POD HITNO U DJUBRISTE ISTORIJE

Sps

03.07.2016 19:04

Svi ovi sto napadaju Dacica ostace bez fotelja,vrlo brzo,zivi bili pa videli! Videli smo na sta je sve spreman Toncev... Neće moći jos dugo tako da radi.

Sojke

03.07.2016 20:21

Pod hitno oduzeti ovim djebalebarosima i politickim kriminalcima drzavna kola sofere i telohranitelje nek se ugledaju na zapadne politicare koji se voze gradskim prevozom i biciklom na posao a imaju deset puta vise

Škripilo

03.07.2016 21:03

Zavrnuo Vucic cesmu, 'ajde lopovi vadite pokradene i otete pare iz slamarica sta kukate. Pitate li se kako narod zivi,bagro?

Stoja

03.07.2016 21:29

KOJE LJUDSKE NAKAZE MORALNE I FIZICKE

Пенџетовић Методије Дролц, пинтер, Велики Мокри Луг

03.07.2016 21:53

Ми подржавамо браћу Тончев. Они су национална мањина. Бугари су то. Имају већа права од Дачића Србина. Тако је рекла Ивана Петровић порно звезда СПС, да јој нико не може ништа, јербо је ромкиња, национална мањина. Није нас брига какви су програми Дачића и браће Тончев. Важно је да пред светом, а посебно пред Бисерко Соњом и пред Јанковић Сашом, да се види како браћа Тончев побеђују Дачића, јербо су национална мањина.

KOLE

03.07.2016 22:45

Nevaspitani kriminalni buzdovani

alex

03.07.2016 23:22

More sve je to ista parta. Po motiku i svi na njivu, pa onda pametujte...