Tortilje sa govedinom
Profimedia
Tortilje sa govedinom

Profimedia

Tortilje sa govedinom, Foto: Profimedia

POTREBNO JE:

500 g starog hleba
2 jajeta
600 ml mleka
400 ml jogurta
2 kašike sira
susam
so
maslinovo ulje
biber
bosiljak
peršun
origano
300 g kobasica

PRIPREMA:

Hleb isecite na kocke i prelijte ga mlekom i jogurtom, pa dodajte sir i ostavite oko 20 minuta da hleb upije sastojke i nabubri. Zatim dodajte razmućena jaja, začine i na kocke iseckanu kobasicu. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje i poprskan sa nekoliko kapi maslinovog ulja. Pospite susamom i opet poprskajte maslinovim uljem. Pecite 20-30 minuta na 220 stepeni.

Komentari (1)

Darko

23.02.2017 16:00

A da niste možda majlo pogrešili i pod današnji recept, potpisali tekst onog od juče ili prekjuče?