Tortilje sa govedinom


Profimedia
POTREBNO JE:
500 g starog hleba
2 jajeta
600 ml mleka
400 ml jogurta
2 kašike sira
susam
so
maslinovo ulje
biber
bosiljak
peršun
origano
300 g kobasica
PRIPREMA:
Hleb isecite na kocke i prelijte ga mlekom i jogurtom, pa dodajte sir i ostavite oko 20 minuta da hleb upije sastojke i nabubri. Zatim dodajte razmućena jaja, začine i na kocke iseckanu kobasicu. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje i poprskan sa nekoliko kapi maslinovog ulja. Pospite susamom i opet poprskajte maslinovim uljem. Pecite 20-30 minuta na 220 stepeni.
Komentari (1)
Darko
23.02.2017 16:00
A da niste možda majlo pogrešili i pod današnji recept, potpisali tekst onog od juče ili prekjuče?