Neki novi "orlovi"
Nenad Mihajlović
Neki novi

Nenad Mihajlović

Orlovi, Foto: Nenad Mihajlović

U odnosu na prošli mesec, u kojem je tim Srbije iz Superlige ostvario remi u SAD (0:0), ima 10 bodova manje - 637 i nalazi se iza Danske, Alžira i Maroka, a ispred Japana, Paname i Australije.

Od rivala izabranika Slavoljuba Muslina iz kvalifikacione grupe za plasman na Mundijal u Rusiju, Vels je ostao 12. selekcija sveta, Republika Irska je nazadovala za dva koraka na 25. poziciju, Austrija za tri na 34, Gruzija za četiri na 125, dok je Moldavija popravila plasman i sada je 163.

Među Top10 selekcija sveta bila je samo jedna promena, Francuska je na šestom mestu zamenila Kolumbiju, prva je i dalje Argentina, ispred Brazila, Nemačke, Čilea i Belgije, dok su u vrhu još Portugalija, Urugvaj i Španija.

Naredna FIFA lista izlazi za tačno mesec dana.

Komentari (2)

markonu

09.02.2017 10:42

Predsednici klubova lica sa poternica,bivši ro ijaš potprddsednik saveza,Vazure,Kokeze i ostali ,,fudbalski, radnici!Pa zar ste ocekivali nesto dobro od ovakvih?

Teodora

09.02.2017 10:45

Raspustiti sve lige na 2-3 godine,istupiti iz svih međunarodnih fudbalskih takmičenja, dok se u Srbiji iz korena ne promeni stanje u fudbalu.To znači 99% sadašnjih fudbalskih funkcionera i neki bivši,abolirani, na robiju,ispitivanje porekla njihove imovine,privatizacija klubova po hitnom postupku,istraga protiv svih pripadnika raznih navijačkih grupa (ekstremne odmah zabraniti) koji su direktno povezani sa rasturanjem droge i aktuelnom političkom vlašću.Pa kad se očistimo,ponovo u svet.