VEĆI OD SVIH  Alo! već 14 godina sa vama!
Vladimir Marković

 

Zbog vas, naših vernih čitalaca, još od prvomajskog prazničnog broja porasli smo i postali VEĆI OD SVIH!

VEĆI OD SVIH  Alo! već 14 godina sa vama!

Vladimir Marković

Dragan Lazić

Udvostručili smo broj strana u novinama, a vi ste nam uzvratili poverenjem, ostajući uz nas.

- Danas, kada obeležavamo 14 godina od prvog broja Alo!, sa zadovoljstvom možemo konstatovati da imamo medije koji po čitanosti pripadaju samom vrhu srpske medijske scene. Ostvareni rezultati nisu plod slučajnosti, već vrlo predanog svakodnevnog rada celokupnog našeg tima - kaže Dragan Lazić, direktor Alo! Media systema, i dodaje:

- Šta nas izdvaja na tržištu? Vodimo se isključivo sopstvenim uspehom, stalno iznalazimo bolje načine za unapređivanje kvaliteta naših izdanja i uvek gledamo samo u budućnost. Nepresušne su naše nove ambicije i ideje koje moramo realizovati. Sada kada smo na domaćem tržištu zauzeli relevantno mesto, idemo korak-dva dalje. Ubeđeni smo da i na regionalnom tržištu možemo postići isti uspeh i dobiti novu čitalačku publiku - navodi Lazić I nastavlja:

- Prve regionalne korake napravili smo pokretanjem portala u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Već prvi rezultati govore da Alo! svojim sadržajem, uređivačkom politikom i konceptom jeste medij koji čitaoci rado biraju kao izvor informacija. I kada je reč o društvenim, ekonomskim, političkim temama, i kada je reč o sportu ili estradi. Sadržaj ćemo i dalje obogaćivati i nastavićemo da širimo dostupnost naših medija i u drugim zemljama okruženja. Taj proces razvoja je bespovratan. Ponosim se timom koji imamo i uveren sam da nam u danima, mesecima i godinama koje su pred nama slede novi poslovni uspesi - zaključuje Lazić.

VEĆI OD SVIH  Alo! već 14 godina sa vama!

Dejan Briza

Nina Aralica

Nina Aralica, direktor portala, kaže da brend Alo! izdvaja činjenica da svakodnevno analiziramo rezultate i pravimo strategije i buduće planove s jasnim ciljem - da budemo nezaobilazna adresa na kojoj će se informisati svi građani Srbije i regiona.

- U odnosu na period kada smo bili godinu mlađi, Alo! 14. rođendan dočekuje sa čak sedam novih digitalnih izdanja, a uskoro nas očekuje lansiranje još jednog. Kroz medije koje smo dodali u svoj portfolio, brend Alo! targetira različite ciljne grupe, a sve to s jasnom vizijom budućnosti u kojoj neće biti osobe koja svakodnevno neće čitati bar jedno od naših izdanja. S tim na umu hrabro koračamo ka sledećoj godišnjici u kojoj ćemo, zahvaljujući hrabrim i inteligentnim biznis-odlukama i posvećenosti celog tima, zabeležiti još veći uspeh - ističe Aralica.

Bili smo i ostali glas naroda

VEĆI OD SVIH  Alo! već 14 godina sa vama!

Foto: Alo!

Vasilije Papović

Dragi naši čitaoci,

Na današnji dan pre 14 godina svetlost dana ugledao je prvi broj Alo!. U međuvremenu se mnogo toga promenilo, ali jedna stvar je ostala ista - Alo! je bio i ostao glas naroda. Menjali smo se i mi, od dnevnog lista postali smo jedna od najvećih medijskih kompanija u Srbiji koja prednjači i u oblasti digitalnih medija, ali smo i organizator brojnih manifestacija, učestvujemo u društveno odgovornim aktivnostima i kulturnim dešavanjima. Obećavamo vam da ćemo tim putem i nastaviti, da ćemo se iz dana u dan truditi da Alo! stigne u svaku kuću u Srbiji, ali isto tako i da ćete vi, naši čitaoci, i vaše životne radosti, ali i problemi ostati uvek u fokusu naših novinara. Zadovoljstvo nam je da vam poverimo da imamo velike planove, ali i da ste nam za njihovu realizaciju upravo vi najvažniji. Zato vas molimo da nam šaljete predloge, pohvale i kritike kako bismo bili još bolji, u vašem i našem interesu.

Hvala što nam sve ovo godine poklanjate svoje poverenje!

Vasilije Papović,

glavni urednik Alo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading