ONA NEŠTO SKRIVA Psiholog otkrio koje je propuste napravila Maja dok je pričala o Matejevom nestanku
Foto: Fejsbuk/Youtube printskrin

Možda trenutno najpoznatija Splićanka Maja Sopta (31) ispričala je kako izgledaju njeni dani od kada je nestao Matej Periš (27).

Klinički psiholog, Radomir Čolaković ispričao je za naš list kako je on video i šta misli o njenim iskazima.

Ona nešto skriva

Klinički psiholog dr Radomir Čolaković za naš list navodi da ima mnogo nelogičnosti u Majinom gostovanju na televiziji.

– Ne mogu reći da je kriva, ali tu nešto nije u redu. Utisak mi je da je neprestano imala potrebu da se prikaže u drugom svetlu. Kada neko preterano kuka, pravda se, to znači da nešto skriva. Ne mora to značiti da je kriva, nego da možda zna neku informaciju koja bi možda i njoj mogla naškoditi, a koju ne otkriva. Meni to nije u skladu sa racionalnim ponašanjem. Čovek laže da bi se predstavio u boljem svetlu – navodi psiholog.

Svaki normalan čovek ima faze tugovanja, nema tu ulepšavanja istine i realnosti, ističe Čolaković.

– Nema tu mesta šminkanju, ulepšavanju, snimanju kadrova da bi prilog duže trajao. Niko nju nije optužio da bi se onoliko pravdala. Kompletna njena ispovest protekla je u pravdanju sebe i svojih postupaka. Nigde u njenim rečima ne pronalazim faze tugovanja, ni depresivnost, neprihvatanja. Od nje je samo traženo da posvedoči, ali je niko nije optužio.

Ima nekih stvari koje su vrlo simptomatične, indikativne, i koje mi mirišu na neku odbranu, kaže klinički psiholog.

– Ima indicija koje bi policija trebalo ispitati. Ko je nju pitao da li se bavi nekim kriminalnim radnjama u toj emisiji? Taj misaoni tok mi ne pristaje nekome ko je „čist ko suza”. Niko te nije optužio, a ti se neprekidno pravdaš kako nisi kriva, za šta? Treba to debelo ispitati, treba proširiti istragu. Mnoge se stvari ne uklapaju – objašnjava psiholog Čolaković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Joka

21.01.2022 10:18

Slazem se u celoj emisiji ona opravdava sebe prica pricu koja ne pije vodu daje sve da se skine ljaga sa njenog imena a ne daje nista da se drug pronadje kakvo je to prijateljstvo?Cas prica u proslom vremenu cas u sadasnjom druze se od malih nogu vidali su se i nemoguce da nije znala da ce ng provesti u bg ako je to planirano 6 meseci kao prosla poligraf pa popigraf prrkinut koja fora da te policija tesi a za ng nije bilo snega i leda da nije mogla da se uparkira gde je ona videla led i sneg kad na kamerama se vidi da nema ni snega ni leda