čačak sneg
Foto: Alo/Alo

 Sneg zajedno sa kišom je počeo da pada nešto nakon 7 časova, da bi sat vremena kasnije vremenske prilike više ličile na pravu zimu.

Budući da je pogoršanje vremenskih uslova netipočno za ovo doba godine i najavljeno, radijatori Čačana su ovog jutra topli od 6 časova. 

Meteorolozi najavljuju da će se već krajem vikenda temperature stabilizovati. Trenutna temperatura u Čačku je 4 stepena, sa najvišom prognoziranom u toku dana do 7 stepeni.

Inače, nagla promena vremena stigla je sinoć u Srbiju, a u pojedinim delovima zemlje već je zavejalo. Sneg je jutros zabeležen na Fruškoj gori, a uveliko pristižu snimci snega i iz drugih krajeva.

 

Snežni pokrivač se formirao na Zlatiboru

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Tamo pošteno veje!

 

 

Prizori prave zimske idile stižu sa Borove glave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Jutarnja temperatura danas će se kretati od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 8°C u zapadnim do 17°C u južnim predelima Srbije.

 

U Srbiji će u četvrtak oblačno i hladno sa kišom i pljuskovima, na planinama sa snegom.

U petak i u subotu biće promenljivo oblačno, u većini predela suvo, na jugu sa kišom, na višim planinama sa snegom. U nedelju kiša u većini predela, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do kraja sedmice biće uglavnom od 11 do 17°C.

S.P.

BONUS VIDEO

@alo_portal SRBIJA JE KRIVA ZA GENOCID Novinarka iz Sarajeva provocirala Vučića, on joj BRUTALNO odgovorio #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryoupage #viralvideo #predsednik #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading