autobus
Foto: Shutterstock/Shuterstoock

Nestanak Ane Ličnik (34) uzburkao je javnost, od kada joj se 24. marta gubi svaki trag. Ona se vozila javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u autobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

Za telegraf.rs Anin bivši muž napominje da ništa nije ukazivalo na promene njenog ponašanja pre samog nestanka, i da mu nije jasno još uvek šta se dešava.

- Ne znam kada će se završiti ova agonija, nadam se što pre. Kada smo se poslednji put videli, to je bilo 15. marta, tada je bilo sve normalno, popili smo piće. Ništa nije ukazivalo, nije imala nikakve promene ponašanja. Nadam se da bi i poligraf mogao da pomogne oko dalje istrage kako bi se utvrdilo i otkrilo šta se dešava - kaže bivši muž Ane Ličnik.

Informacija da je neposredno pre nestanka Ana prodala stan je potvrđena, a njen bivši muž govori da se svakakve stvari provlače na društvenim mrežama, a da ga je jedna od njih posebno potresla.

- Opet napominjem da ništa nije bilo čudno u njenom ponašanju, prodala je stan neposredno pre nestanka, ali ništa više ne znam o tome. Na društvenim mrežama se svašta piše, gde sam primetio da neki sumnjaju da sam ja pokupio sve pare od prodatog stana i ubio je, što je zastrašujuće - istakao je sagovornik.

Podsećamo, Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Vozila se javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u auobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

- Poslednji put sam se video sa Anom 15. marta na Zvezdari. Tog dana smo išli kod kablovskog operatera da bismo račun za kablovsku televiziju prebacili sa Aninog na moje ime - rekao je Anin bivši muž za telegraf.rs.

Kako nam je ispričao, devet dana kasnije je usledio poziv da je Ana zaboravila torbu u autobusu. Naime, u torbi je bio papir na kojem se nalazi kontakt telefon Aninog bivšeg muža, J. I. (38). On je njen nestanak, kako kaže, prijavio lokalnoj policiji, ali do danas nema informacija o njoj.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading