promo
Foto: Promo/Promo

Ovogodišnje prvo izdanje Street Food Festivala pod nadimkom “Palilulac” održaće se od 10 do 12. maja u jednom od najlepših beogradskih parkova odakle je i potekao 2019. godine. U petak od 13 časova počinje festival internacionalne ulične hrane koji će biti pozicioniran u centralnoj zoni Tašmajdanskog parka, a predstaviće posetiocima više od 15 zanimljivih izlagača beogradske street food scene ali i posebnog gosta iz hrvatske koji će na licu mesta pripremati nesvakidašnja jela inspirisana azijskom kuhinjom.

promo

Promo

 

U Tašmajdanskom parku će moći da se probaju specijaliteti iz sedam različitih svetskih kuhinja među kojima su: korejska, japanska, libanska, kineska, italijanska, američka i tradicionalna srpska kuhinja. Posetioci će moći da uživaju u specijalitetima kao što je tradicionalni japanski suši, kineski damplinzi i prolećne rolnice, bao bansi, azijski wok specijaliteti, nudle, burgeri, domaće kobasice, italijanski sendviči, pice, paste, američki korn dog ali i u autentičnoj libanskoj šavarmi i falafelu, korejskim palačinkama, poznatim beogradskim knedlama i domaćem sladoledu.

promo

Promo

 

Kako uz dobru hranu obavezno ide i dobra muzika, za to su se pobrinuli i ovaj put poznati Dj-evi sa gradske klubske scene, pa će tako u Tašmajdanskom parku nastupiti: DJ Katja , Goran Starčević, Def In Mini, Vanja Bursać i mnogi drugi koji će svojim muzičkim odabirom upotpuniti festivalsku atmosferu.

promo

Promo

 

Street Food Festival je od samog početka društvenoodgovorni festival koji uz podršku kompanije Ball Packaging Europe i projekta Svaka limenka se računa skreće pažnju javnosti na značaj zaštite životne sredine i reciklaže, kao i na mogućnost beskonačnog recikliranja aluminijuma. Zato će na više različitih punktova na festivalu biti postavljanje kutije za odlaganje iskorišćene aluminijumske ambalaže, a promoteri sa specijalnim rančevima, u koje je takođe moguće odložiti iskorišćenu limenku, biće na licu mesta.

Ulaz na festival je besplatan, a radno vreme festivala je od 13 do 23 h. Vidimo se u Tašmajdanskom parku od 10 do 12. maja!

Više informacija na: https://www.instagram.com/streetfoodfestivalbg/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading