SNS miting Lazarevac
Foto: Alo/Alo! / Video Plus

Izborna lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ održava miting u 18 časova, u pešačkoj zoni u Lazarevcu. Predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić obratio se prisutnima u pešačkoj zoni u Lazarevcu.

- U nekih godinu i po dana koliko sam imao priliku da budem zvanično na čelu Beograda, dolazio sam ovde nekoliko puta. Imao sam želju da pokažem koliko je važno da učinimo što više, kada su bile poplave, da što pre vratimo normalan život, i pri otvaranju pijace, i pri otvaranju Ulice Vuka karadžića, i pri rekonstrukciji Osnovne škole Borka Savić. U decembru sam bio ovde na obeležavanju 109 godina Kolubarske bitke - podsetio je Šapić.

- Izdradili smo 14 sportskih terena i dečjih igrališta, izgradili mnogo ulica i puteva. Očekujem da počnemo i radove na izgradnji vodovoda, kao i izgradnju vrtića u Stepojevcu. Želim da kažem da, ako dobijem priliku da nastavim da budem prvi među jednakima u Beogradu, ni Lazarevac nećemo zapostaviti i nećemo praviti razliku između njega i centra Beograda - rekao Šapić.

On je najavio i rekonstrukciju svih autobuskih stajališta, sa nadstrešnicama i info tablama.

- Da bi sve ovo mogli da uradimo, moram u ovom teškom momentu da istaknem važnost jedinstva u stranci, u koaliciji, u Lazarevcu i u Srbiji. Proživljavamo jedan od najtežih momenata od napada na našu zemlju od '99. godine, i treba da olakšamo borbu predsedniku koju on vodi, za nas i našu decu, da sutra ne bi imali teg oko vrata koji nas vraća u prošlost. Zato su ovi izbori više od lokalnih - rekao je Šapić.

- Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika i vlast, isto kao i Lazarevac, ne zato što smo šovinisti, već zato što nećemo da se stidimo i snebivamo. Pozivam da budemo jedinstveni, jedni drugima u pomoć, da pokažemo toleranciju u odnosu na one koji žele da nas isprovociraju. jedan deo opozicije insistira da ovo nisu izbori za republiku, ali oni nemaju o čemu da pričaju o lokalu. Isuviše sam dugo u ovom poslu da bih mu olako prilazio - istakao je on.

- Pozivam da čuvamo jedni druge, da pređemo preko nekih stvari, ovo je bitka za Srbiju i zato živeli Lazarevac, Beograd i Srbija. Do pobede - zaključio je Šapić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Vanja

10.05.2024 18:54

Gradjani Srbije podrzavaju Vucica kao lidera koji se maksimalno bori za interese Srbije i srpskog naroda.

Hana

10.05.2024 18:55

Jedinstveni i predaja nam nikada nije bila opcija!

Jova

10.05.2024 18:56

Boricemo se zajedno do kraja za Srbiju!

Ana

10.05.2024 18:56

Nego kako,samo jedinstveni mozemo sve da pobedimo

Milena

10.05.2024 18:58

Vucic se trudi da bude Srbija na pravom putu,da bude jaka

Maja

10.05.2024 18:58

Svaka lokalna inicijativa doprinosi opštem napretku i razvoju društva.

Ruza

10.05.2024 18:58

Boricemo se za jos bolju buducnost svih nas,narocito nase dece!

Sanja

10.05.2024 18:58

Sloga i jedinstvo nas vodi do pobede.

Hana

10.05.2024 18:58

Sad je najvažnije da budemo svi složni i jedinstveni i da pokažemo da je narod uz Vučića.