Novica Antić
Foto: Alo/Printscreen

Nezadovoljni članovi i vođe sindikalnih grupa ističu da se sindikalni novac, kojim se, prema Statutu, finansira sindikat, a koji se najviše prikuplja od članarina i služi isključivo za aktivnosti sindikata, pravnu i solidarnu pomoć svojih članova, već duže vreme, besomučno troši na tzv. „dijamante“ za video igrice preko Interneta.

Naime, samo užem krugu Antićevih saradnika je omogućeno da sindikalnim novcem, putem platnih kartica, u video igricama kupuju tzv. „dijamante“ zarad osvajanja nagrada i postizanja boljih rezultata u tim igricama.

Zabrinuti članovi ovog sindikata stoga postavljaju postavljaju opravdano pitanje - da li je takvo postupanje Antića i njemu bliskih lica u sindikatu samo prolazna varijanta nenamenskog trošenja sindikalnog novca, kojim se obezvređuje pošteno uplaćena članarina ili je za očekivati u budućnosti sve više kupovina tzv. „dijamanata“, radi zabave i uživanja.

Pored navedenog, kako ističu članovi i vođe sindikalnih grupa ovog sindikata, pojedincima bliskim Antiću je omogućeno i bahato „trošenje“ goriva bez ikakve kontrole, tako da je od strane navedenih u samo kratkom vremenskom periodu sindikalnim novcem kupljeno, a zatim i nekontrolisano potrošeno preko 10 tona goriva. Ovakvo postupanje i ponašanje Antića i navedenih lica, posebno pogađa poštene i iskrene članove sindikata, što nesumnjivo dovodi do nezaustavljivog odliva članstva iz ovog vojnog sindikata.

Kako smo ranije pisali, članovi sindikata nedavno su bili zabrinuti zbog još jednog pitanja na koje nisu imali odgovor, a to je gde su i kako utrošena sredstava od prikupljenih članarina i zašto su takozvane beskamatne pozajmice zapravo samo povraćaj novca, koji su već uplatili za članstvo u sindikatu. Isto tako se postavljaju pitanja kome se van sindikata uručuju kartice za gorivo, besplatni mobilni telefoni, prenosni računari itd. Više o tome čitajte OVDE

A nije nepoznanica ni da Novica Antić sve radi bahato i na svoju ruku, zloupotrebljavajući članove zarad svoje lične promocije, što već neko vreme izaziva nezadovoljstvo među njima. Više o tome čitajte OVDE

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading