dragan djilas
Foto: Alo

Nije ni to neka velika tajna, ali za običnog čoveka, koji i ne prati previše politiku, može da promakne, pa da pomisli da gorepomenuti zaista oličavaju borce za izborna prava i bolje uslove. Hajdemo, ipak, time malo ozbiljnije da se pozabavimo, sve na osnosu informacija koje su svima javno dostupne.

Za početak, iza Proglasa, i to i ne kriju, stoji organizacija Građanske inicijative. A kad se pogleda spisak finansijera te organizacije, vidi se da novac stiže od čuvene (po zlu, rekli bi mnogi širom sveta) američke organizacije NED. Ova organizacija, naime, zadužena je da širi "demokratiju", koju smo namerno stavili pod navodnike, jer drugačije i ne može kada je oni nameću, svuda po planeti. I uvek kada su se dešavale neke obojene revolucije, prevrati i slične stvari, nekako se ispostavljalo da je umešan i NED. 

Što bi se reklo, pametnom dosta i svima sve jasno.
O tome je govorio i član Predsedništva SNS Zoran Tomić, koji je konstatovao da je sada jasno ko stoji iza Proglasa i opozicije, te da oni samo bezuspešno pokušavaju da se predstave kao nezavisni i nepristrasni.

- Ovo je još jedna potvrda ko stoji iz đilasovske opozicije. To su svi oni koji ne žele stabilnu i jaku Srbiju, svi oni koji ne vole da Kosovo i Metohija bude deo Srbije, svi oni koji se zalažu za cepanje i rasparčavanje naše zemlje - kazao je za Informer Tomić.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal PROMAŠUJEM KAO ONI SINOĆ Predsednik Vučić u Pambukovici šutira penale ⚽️ #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #vucic #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading