KAD MU JE ROĐENDAN, ON DAJE POKLONE Evo šta je ove godine Putin poklonio devojčici koja mu je krišom pisala
Printscreen

Putin je juče napunio 71. godinu, a kako piše ruska državna agencija RIA Novosti, ona za svoj rođendan nema običaj da prima poklone, već da ih - daje.

Hoće li se ostvariti njegove rođendanske želje ostaje da se vidi, ali zasad je sigurno da je upravo Putin „kriv“ što se Viktoriji Afanasejevoj, učenici iz Pskova, ostvarila najveća želja od svih - da dobije kucu.

Putin je Viktoriji poklonio štene rase Akita Inu, o kome je devojčica dugo maštala, a zatim ga, krišom od porodice zatražila od predsednika. Ona je naime, sama pronašla adresu, pisala ruskom lideru, pa tek onda o tome rekla roditeljima

– Danas je učenica iz Pskova dobila je poklon od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina. Lider zemlje ispunio je dugogodišnji san devojčice – da ima svog psa – navodi se u saopštenju pres-službe vlade Pskovske oblast.

Ovo nije prvi put da Putin uveseljava ruske mališane. Predsednik RF, koji je i sam veliki ljubitelj životinja, i pre nekoliko meseci je devojčici Irini Morzovoj poklonio štene pomeranca, koje joj je uručio na poklon vršilac dužnosti šefa samoproglašene DNR Denis Pušilin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading