"TREBALO JE DA ME ŽALIŠ, PRERANO SI NA TINDERU..." Muškarca kontaktirala mrtva supruga, od njegove ispovesti će vam se podići kosa na glavi (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

 Međutim, priču o tome kako je jednog čoveka na Tinderu progonio duh njegove pokojne žene videlo je više od 6,5 miliona ljudi za manje od nedelju dana.

Zastrašujuća priča je pročitana na podcastu "Ghost Huns", a kasnije je podeljena i na njihov TikTok nalog što je izazvalo lavinu reakcija.


Voditeljka je pročitala uznemirujuću priču iz ugla čoveka po imenu Derek.

„Moja supruga Alison je mrtva pune dve godine, neko vreme sam bio aktivan na Tinderu kada sam primetio njen profil na kojem su se nalazile tri fotografije koje nikada ranije nisam video. Šokirao sam se kada sam video fotografiju iz Njujorka jer znam da nikada nije bila tamo. Borio sam se da zaspim narednih 48 sati, i odlučio sam da pošaljem poruku kako bih video ko imitira moju mrtvu ženu. Odgovor je došao u 3:33 posle ponoći. Pisalo je samo kratko: "Zdravo". Poslao sam bezbroj pitanja, "Ko je ovo? Zašto to radiš? Otkud ti fotografije moje žene? Da li znaš da je umrla od raka grlića materice pre dve godine monstrume....?". 

Odgovor je dobio tek nakon 24 časa.

"Derek, nedostaješ mi. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo. Ali umrla je prirodnom smrću, ni na koji način nije mogla da kontroliše to, zašto joj je žao? Pitao sam se da li treba da verujem da je duh moje mrtve žene odlučio da otvoriTinder profil.  Dobio sam još jednu poruku dok su mi ove misli prolazile kroz glavu. "Da li si kod kuće?". Bio sam u šoku, a pre nego što sam uspeo da odgovorim, dobio sam još jednu poruku: "Ja sam napolju".

Krv mi se ohladila. Nešto je zveckalo u mraku moje kuhinje i ja sam skočio i prikovao se za krevet, a zatim sam shvatio da je to samo led koji pada u ledomat u zamrzivaču. Još jedna poruka. S*anje.

"Pusti me unutra, molim te". Šta? Neko je morao da se zaje*ava sa mnom, ali ko bi bio ovako nemoguće okrutan i đavolski? Dok su mi se te misli motale po glavi, telefon je ponovo zazvonio: " Nema veze. Ušala sam". Čuo sam kako se ulazna vrata moje kuće zatvaraju i stegnuo sam se u krevetu. Počeo sam da pišem. "Prerano si na Tinderu, Derri", poslala mi je u narednoj poruci.

Ime kućnog ljubimca koristili smo samo nas dvoje. Čuo sam korake kako se približavaju mojim otključanim vratima spavaće sobe. Onda su koraci zastali ispred. Propratila ih je još jedna poruka." Trebalo je da me oplakuješ, a ne da pokušavaš da je*eš 23-godišnjake na Tinderu". O Bože. Progovorio sam, konačno. „Allison, žao mi je. Volim te. Nedostaješ mi. Već dve godine sam bio bolestan, ali morao sam da idem dalje. Povraćao sam većinu jutra skoro godinu dana. Bio sam uništen. Nisam mogao da radim. Nisam mogao ništa da uradim, ali konačno počinjem da ga sastavljam“, preklinjao sam u drvo vrata svoje spavaće sobe. Grlo mi se osušilo. Nisam više mogao da govorim, previše zagušen, baš kao što sam bio kada sam pokušao da odam Alisoninu pohvalu. "Sve boli. Svaki dan. Ti si moja jedina ljubav. Zauvek“, jedva sam izgovorio reči. Nisam mogao ništa da čujem ili vidim, ali sam mogao da osetim nekoga tamo sa druge strane vrata. Onda sam čuo korake kako se udaljavaju. Onda sam ponovo čuo kako mi se vrata zatvaraju. Proverio sam aplikaciju. Čekala me je poruka. "Dobro. Zbogom. Poljubac". Celo moje biće je utrnulo. Nisam mogao da osetim ništa osim čudnog nepovezanog bola. Bila je to ona. Izašao sam do ulaznih vrata i pogledao napolje. Nije bilo znakova života. Vratio sam se svom telefonu u spavaćoj sobi. Alisonin profil je izbrisan. Osećao sam se dobro do pre nekoliko noći, nakon što sam se vratio sa sastanka sa 26-godišnjakom koju sam upoznao na Tinderu. Došao sam kući pripit nakon nekoliko pića i druženja u autu.  Proverio sam aplikaciju da vidim fotografije devojke čiji je jezik upravo bio u mojim ustima i primetio sam da imam novi lajk. Imao sam svoj nalog na premium pa sam mogao da vidim ko je to. Opet je bila Alison, ali sa istim profilom. Bila je udaljena samo jednu milju. Prevukao sam desno. Da vidimo kuda ide...", glasila je ispovest čoveka koji je doživeo nesvakidašnje iskustvo.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading