"SVI AMERIČKI AVIONI BI „ISPARILI U VAZDUHU“ SAD šokirane Putinovim potezom u Ukrajini
Foto: Alo!

„Još uvek ne znamo šta se dođavola dešava. Znamo samo da se lovci obaraju. Punimo nebo našim radarima i AVACS-om, sve posmatramo, ali ne možemo da razumemo šta se dešava. Međutim, Rusi znaju“, rekao je stručnjak.

Prema njegovim rečima, višestepena i složena ruska PVO obara sve što poleti od neprijatelja u zoni borbenih dejstava.

Riter je uveren, da će sistem PVO koji su razvili ruski naučnici i inženjeri, obezbediti Moskvi vazdušnu superiornost u budućim ratovima. Svi avioni američkog ratnog vazduhoplovstva bukvalno bi „isparili u vazduhu“ u slučaju hipotetičkog sukoba, tvrdi bivši obaveštajac.

Ranije je ministar odbrane Sergej Šojgu, na sastanku sa vojnim osobljem grupe „Vostok“ u zoni „specijalne vojne operacije“, rekao, da je ruska vojska nabavila protivvazdušne raketne sisteme, koji su za manje od nedelju dana oborili više od dvadeset ukrajinskih aviona.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading