Harem
Foto: Printscreen/Instagram/azemahprincess

Sultan Hasanal Bolkija iz Bruneja se ubraja među najbogatije sultane na svetu. Bio je najbogatiji čovek na svetu do 1980. Prema izveštaju Business Insidera, Hasanal Bolkiah ima imovinu veću od 14.700 kruna, a najveći izvor njegove zarade su rezerve nafte i prirodni gas. Osim ogromnog bogatstva koje poseduje, postao je poznat po svom razvratničkom ponašanju.

Naime, poznato je da ima harem sa 40 žena, koje navodno razmenjuje sa sinom. Imao je tri žene, od kojih je prva njegova bliska rođaka, koja je radila kao stjuardesa i TV voditeljka.

 

Ima ukupno 12-oro dece, a svoj raksošan način života preneo je i na sinove, koji ni u čemu ne zaostaju za ocem. Na primer princ Abdul Malika, njegov trećerođeni sin, oženio se 2015. godine, a "Forbs" je to opisao kao "kraljevsko venčanje koje je pobedilo sva kraljevska venčanja". Trajalo je nedelju dana, a mladenci su na glavnoj ceremoniji bili ukrašeni u neobične kombinezone optočene draguljima, dok je mlada držala buket od dragulja i plemenitih metala umesto cveća.

Čini se da je i ćerka Azema krenula očevim stopama budući da je stala na ludi kamen sa čovekom sa kojim je u krvnom srodstvu.

Naime, naslednica sultana Bruneja, nedavno je stupila u brak s princem Baharom. Povodom venčanja svoje mezimice Azeme, sultan je priredio izvanredno slavlje koje je obuhvatalo čak sedam dana neospornog veselja.

BONUS VIDEO

@alo_portal NAJVIŠE PARA TROŠIM U KAFANI! Milena Ćeranić na Alo! rođendanskoj žurki #alo #alodnevnenovine #aloonline #milenaceranic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading