MILO DEFINITIVNO IZGUBIO JOŠ JEDNU BITKU: Još 11 dana do popisa!
Foto: Printscreen

Milo Đukanović je definitivno izgubio još jednu bitku.

milo

Printscreen

 

 

Juče i danas, niko od funkcionera bivšeg režima nije izneo stav o popisu, a svih prethodnih dana morali smo da trpimo orkestriranu simfoniju nekontorlisane mržnje Đukanovićevih plaćenika.

Čak je i austrijski ambasador u Crnoj Gori, Karl Miler, danas pohvalio rasplet događaja u susret popisu stanovništva, prenosi "IN4S".

To, po svemu sudeći, predstavlja jasan znak koji dolazi iz redova onog dela međunarodne zajednice, u čijem je političkom inkubatoru, u stvari, i poniklo političko čudovište u liku nekadašnjeg šefa organizovane kriminalne bande.

Poslednji adut u rukama Đukanovića, po svemu sudeći, u ovom trenutku, jeste slabašna, nejaka i antisrpski nastrojena dijaspora.

Naime, u organizaciji udruženje „Montenegro – Hessen e. V“, u Frankfurtu je organizovano druženje DPS dijaspore kojem je prisustvovala i predsednica krovne organizacije eMDe Alijanse-Zajednice crnogorskih udruženja u SR Nemačkoj, Emira M. Ličina.

Nakon druženja izašli su u javnost sa saopštenjem u kome su istakli da se „priključuju mišljenju svih iskrenih suverenističkih partija u Crnoj Gori: DPS, SDP, LP, SD i nove Crnogorske Evropske Partije, kao i nacionalnih partija Bosnjaka, Hrvata i Albanaca da se popis bojkotuje, jer je u režiji izdajničke Vlade sve spremno za prevaru stoljeća poput onog sa potpisivanjem tzv Temeljnog ugovora sa SPC“.

Dijaspora u Nemačkoj: Bojkotovati popis jer je u režiji izdajničke Vlade sve spremno za prevaru stoljeća

U Frankfurtu je održano tradicionalno jesenje druženje crnogorsko-nemackog udruzenja Montenegro-Hessen e.V.

Domaćin druženja je bila predsednica Nena Kesselman Evans, koja je pozdravila goste rečima Milivoja Đurišića: “Otac mi je govorio učio me od malena da se uvek čuvat’ mora i voleti svoja zemlja” te prepustila reč sekretaru udruženja Nenadu Popoviću koji je takođe pozdravio prisutne, osvrnuo se na društveno-političku situaciju u Crnoj Gori.

“Naglasio je da se moramo svi ujediniti i pomoći rešavanju situacije u državi, onoliko koliko smo u mogućnosti, te naveo neke od ključnih problema kojima se mora dati prioritet”, navodi se u saopštenju.

U zvaničnom delu druženja razgovaralo se o situaciji u državi, razmenjena su mišljenja o teškoj situaciji u Crnoj Gori i mogućim aktivnostima udruženja ovde u Nemackoj, tako i o aktivnostima usmerenim prema domovini, te na temu najavljenog popisa stanovništva, oni se priključuju mišljenju svih iskrenih suverenističkih partija u Crnoj Gori: DPS, SDP, LP, SD i nove Crnogorske Evropske Partije, kao i nacionalnih partija Bosnjaka, Hrvata i Albanaca da se popis bojkotuje, jer je u režiji izdajničke Vlade sve spremno za prevaru stoleća poput onog sa potpisivanjem tzv Temeljnog ugovora sa SPC, prenosi "Standard".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading