hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Juče je Osiječko-baranjska policija primila dojavu o automobilu koji se nalazi u odvodnom kanalu kod Osijeka, a u kojem se nalazi muškarac koji ne daje znakove života. Danas su, nakon obavljenog uviđaja, objavili detalje o ovoj tragičnoj saobraćajnoj nesreći.

Prema informacijama koje su saopštili policijski službenici stanice saobraćajne policije Osijek, utvrđeno je da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine kretanja vozila. Vozač ličnog automobila, 42-godišnji muškarac, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta direktno u odvodni kanal.

- Uviđajem na mestu saobraćajne nesreće, koji su obavili policijski službenici stanice saobraćajne policije Osijek, utvrđeno je da je do nje došlo tako da je 42-godišnji vozač ličnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sleteo sa puta u odvodni kanal. Od siline udara vozač koji nije bio vezan bezbednosnim pojasom na mestu događaja smrtno je stradao - naveli su policijski službenici.

Nažalost, vozač koji nije bio vezan bezbednosnim pojasom na mestu događaja smrtno je stradao usled siline udara. Ova tragična nesreća još jednom naglašava važnost korišćenja sigurnosnih pojaseva tokom vožnje, jer oni često mogu da spasu život.

Telo vozača je prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju, po nalogu Opštinskog državnog tužilaštva u Osijeku. Ovo je standardna procedura u ovakvim slučajevima kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok smrti.

Zamenica opštinskog državnog tužioca iz Osijeka izašla je na mesto događaja, ali je obavljanje uviđaja prepustila policiji. Ova saradnja između pravosudnih organa i policije ključna je za temeljno istraživanje svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading