venčanje
Foto: Alo/shutterstock

Jedan Crnogorac je nedavno doživeo takvo iskustvo kad je dobio poziv od prijatelja, ali uz uslov da dođe sam, bez supruge.

Ovaj bizarni zahtev izazvao je njegovo zaprepašćenje, što je podelio putem Instagram stranice "Podgorički vremeplov".

"Evo imam i ja jedno pitanje. Danas sam dobio poziv preko telefona da idem na jednu svadbu i 'ladno mi čovek kaže da dođem sam bez žene", piše on.

Kada ga je pitao kako da dođe bez žene, kada su u braku i kada je normalno da dođu u paru, dobio je još bizarniji odgovor.

"Kaže on meni: 'Ograničen je broj stolica a ne bih nekog da izostavim'.

Tada mu je Crnogorac poželeo sreću i objasnio da on tako neće doći, na šta je mladoženja imao oštar i ljutit odgovor.

"Ja mu čestitah i poželeh sreću ali da tako neću doći, da bi on rekao 'e nikad ne došao'. Pa me zanima je l' ovo neka nova fora da se zove samo jedno ili ja nisam u toku?", napisao je Crnogorac.

"Dobro ti nije samo kovertu tražio brzom poštom"

Ispod objave našlo se bezbroj komentara, uglavnom onih duhovitih, mada je bilo i onih koji su smatrali da je i sam gost loše reagovao.

"Možda ne voli tvoju ženu ili nisi toliko blizak s njim da bi on morao i nju da zove.. A možda je stvarno uzi broj zvanica...Svakako i tvoja reakcija je glupa, a njegova još gluplja", "Dobro ti nije rekao i piće i hranu da poneseš", "Dobro nije samo kovertu tražio da mu pošalješ brzom poštom", "Zamišljam scenu sedi ovaj sam na svadbi, pita ga neko kad će on da se ženi, a on kaže: 'A oženjen sam ja no mi ovaj drug nije dao ženu da povedem'. Haha", glasili su samo neki od komentara ispod ove objave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading